ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Квітня, 2022 р., 16:59
8 квітня 2022 року під головуванням першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталі Заболотної відбулася онлайн-нарада щодо участі територіальних громад у програмі підтримки внутрішньо переміщених осіб (далі - ВПО), які перебувають на території громад області. Під час наради представники Програми фінансової підтримки ВПО, що реалізує Всесвітня харчова програма, представили деталі та процедуру отримання допомоги ВПО.
08 Квітня, 2022 р., 15:15
Триває війна. Військові Збройних Сил України дають відсіч ворогу зброєю, а творча інтелігенція тримає бронь словом. Українське перо письменника не менш гостре знаряддя. Сьогодні, 08 квітня відбулась зустріч начальника районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка з поетом, членом Національної спілки письменників України Юрієм Хмелевським. 
08 Квітня, 2022 р., 15:13
«Я щиро вдячний Фінляндії за те, що ви не зволікали, коли почалося це вторгнення Росії. За те, що ви одразу прийшли нам на допомогу. За те, що ви ухвалили історичне рішення про надання Україні оборонної підтримки. За те, що ви проявляєте принциповість у санкційних питаннях. За те, що ви є одним із моральних лідерів нашої антивоєнної коаліції. Але я прошу вас проявити ще більше лідерства як на рівні Європейського Cоюзу, так і у двосторонніх відносинах із державами Європи, щоб підтримати нашу боротьбу за свободу». Володимир Зеленський звернувся до народу й політиків Фінляндії.
08 Квітня, 2022 р., 14:19
Перша леді України Олена Зеленська звернулася до учасників конференції щодо нової Стратегії прав дитини (2022-2027), що відбулася під егідою Ради Європи.
08 Квітня, 2022 р., 10:50
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі українських воїнів нагороджено такими відзнаками як:
08 Квітня, 2022 р., 10:46
За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі:
08 Квітня, 2022 р., 10:42
Як повідомляють фахівці Вінницького обласного центру контролю та профілактики  хвороб відхилень від норми не зафіксовано у жодному районі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь