ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Грудня, 2021 р., 08:25
 зафіксовано 2 536 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 250, медпрацівників – 26);
20 Грудня, 2021 р., 08:22
17 грудня, у приміщенні обласної державної адміністрації за участю Міністра соціальної політки України Марини Лазебної, керівництва області, районних державних адміністрацій та громад, фахівців соціальної галузі відбувся круглий  стіл на тему: «Регіональна практика реалізації державної політики у сфері захисту прав дітей на прикладі громад Вінницької області».
19 Грудня, 2021 р., 09:53
В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя. Він дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро, очікування справжнього дива та здійснення найзаповітніших мрій. Сьогодні кожен з нас може бути своєрідним помічником Святого Миколая. Тож ділімося своєю любов’ю, добром та щедрістю душі з ближніми. Нехай Чудо не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю серця всіх українських діточок. Нехай добро й милосердя єднають нас заради щастя дітей. Щиро бажаю, щоб у найкращих починаннях і добрих справах кожен відчував любов та добро, а задуми і мрії обов’язково здійснювалися.
19 Грудня, 2021 р., 09:52
Прийміть найщиріші вітання з професійним святом - Днем адвокатури України.
17 Грудня, 2021 р., 16:10
Відділ економіки, стратегічного та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації інформує лісокористувачів Тульчинського району про безумовне дотримання вимог природоохоронного законодавства під час заготівлі та реалізації хвойних насаджень та забезпечення здійснення лісовою охороною заходів щодо охорони хвойних насаджень від самовільних рубок, особливо на територіях та об’єктах природно-заповідного фонду.
17 Грудня, 2021 р., 15:37
17 грудня, з робочим візитом на Вінниччині перебуває Міністр соціальної політики України Марина Лазебна. Високопосадовиця разом з Головою ОДА Сергієм Борзовим, Першим заступником Голови Наталею Заболотною та профільним заступником Олександром Піщиком взяла участь у відкритті соціальних закладів, збудованих у рамках програми Президента України «Велике будівництво».
17 Грудня, 2021 р., 14:52
Шоу проходитиме у рамках реалізації соціального проекту «Активні парки – локації здорової України», ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським.
17 Грудня, 2021 р., 14:34
У 2022 році гімназію №2 та садочок №5 у Могилів-Подільському очікує реконструкція, яку передбачено та включено в програму Президента України «Велике будівництво».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь