ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Лютого, 2021 р., 10:45
В ході об’їзду громад Тульчинського району,  головою Тульчинської районної державної адміністрації Олександром Гаврилюком, за запрошенням голови Крижопільської селищної громади – Володимира Василишена, відвідав Крижопільський заклад загальної середньої освіти №2.
23 Лютого, 2021 р., 10:11
22 лютого 2021 року відбулась обласна апаратна онлайн-нарада за участю заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького, директорів департаментів облдержадміністрації, управлінь області, державних установ, голів райдержадміністрації. Відкрила та провела апаратну нараду перший заступник голови облдержадміністрації Наталя Заболотна.
23 Лютого, 2021 р., 10:08
Вакцина від COVID-19 буде в Україні найближчим часом. Про це було повідомлено під час традиційної селекторної наради під головуванням Президента Володимира Зеленського.
23 Лютого, 2021 р., 10:01
Засідання обласної комісії з призначення персональних та творчих стипендій в галузі культури і мистецтв відбулось 22 лютого під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Наталі Заболотної.
23 Лютого, 2021 р., 09:32
Першими виступатимуть Владислав Криклій, міністр інфраструктури України, та Володимир Жмак, голова правління АТ «Укрзалізниця».
23 Лютого, 2021 р., 08:29
22 лютого 2021 р. в конференц-залі будинку рад під головуванням голови Тульчинської райдержадміністрації, голови комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Олександра Гаврилюка  було  проведено позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС.
22 Лютого, 2021 р., 17:05
Скасування сплати податку на додану вартість для внутрішніх авіаційних перевезень створить позитивні умови для розвитку вітчизняних авіакомпаній та пожвавить регіональне авіасполучення. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Інфраструктура».
22 Лютого, 2021 р., 17:05
Міністерство фінансів України спільно з профільними комітетами Верховної Ради розробляє програму фінансового лізингу на житло в межах 5% річних. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Інфраструктура».
22 Лютого, 2021 р., 15:14
Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Інфраструктура» розповів, які об’єкти планується оновлювати в межах проєкт «Велика реставрація».
22 Лютого, 2021 р., 14:29
Програма президента України "Велике будівництво" у 2021 році бере курс на довгострокові інвестиції в інфраструктуру. Цьогоріч вона буде розширена на такі напрями: доступне іпотечне кредитування та фінансовий лізинг, розбудова регіональних авіахабів, створення державного авіаперевізника, розвиток мережі приміських експресів та швидкісних потягів, ремонт і розбудова доріг та соціальної інфраструктури. Також цього року стартує проєкт “Велика реставрація” культурних пам'яток України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь