ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Лютого, 2021 р., 15:51
Урядом 03.02.2021 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 79 «Деякі питання призначення і виплати державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю».
19 Лютого, 2021 р., 15:48
18 лютого 2021 року, з метою ознайомлення із навчальними закладами Тульчинського району та наповнення їх харчоблоків інвентарем, відповідно до впровадження  системи безпечності харчових продуктів  ХАССП (НАССР), за дорученням голови облдержадміністрації Сергія Борзова, головою Тульчинської районної державної адміністрації Олександром Гаврилюком було здійснено об’їзд Томашпільської, Крижопільської та Студенянської територіальних громад.
19 Лютого, 2021 р., 14:43
18 лютого 2021 року голова Тульчинської райдержадміністрації Олександр Гаврилюк з робочим візитом відвідав Крижопільську селищну громаду.  
19 Лютого, 2021 р., 14:41
Згідно з планом-графіком підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в Вінницькому регіональному центрі підвищення кваліфікації 19 лютого 2021 року відбулося онлай-заняття за короткостроковою програмою: «Запобігання та виявлення корупції» для відповідальних осіб з питань запобігання та виявлення корупції: державних службовців категорії «Б» та «В» структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, установ та організацій; посадових осіб районних рад, сільських, селищних, міських рад територіальних громад.
19 Лютого, 2021 р., 14:09
18 лютого 2021 року головою Тульчинської районної державної адміністрації Олександром Гаврилюком, у складі робочої групи заступника голови райдержадміністрації Юрієм Деркачем, начальником управління соціального захисту Тульчинської райдержадміністрації Миколою Богачем,  начальником служби у справах дітей райдержадміністрації Віталієм Поліщуком та начальником фінансово-господарського відділу апарату райдержадміністрації Оленою Буряк було здійснено робочу поїздку по районним райдержадміністраціям, які ліквідовуються, відповідно до децентралізації та входять до укрупненого Тульчинського району.
19 Лютого, 2021 р., 14:06
В рамках робочого візиту до Студенянської територіальної громади Тульчинського району, 18 лютого 2021 року головою районної держадміністрації Олександром Гаврилюком спільно з начальником служби у справах дітей районної держадміністрації Віталієм Поліщуком та головою Студенянської сільської ради Олексієм Кирнасівським було оглянуто приміщення майбутнього дитячого будинку сімейного типу.
19 Лютого, 2021 р., 12:41
Вчора на Вінниччині зафіксували антирекорд - 514 вперше інфікованих. 9 летальних.
19 Лютого, 2021 р., 12:40
Урядом був впроваджений механізм компенсацій для громадян, у яких встановлене електроопалення. Для цього Верховна Рада підтримала виділення 1,4 млрд грн. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль із трибуни Верховної Ради під час «Години запитань до Уряду» 19 лютого.
19 Лютого, 2021 р., 11:43
«Кабмін на засіданні 17 лютого затвердив перелік доріг державного значення і мостів, поточний та капітальний ремонт яких проводитимуть у 2021 році. Кошти на ремонт направлять з спеціального фонду державного бюджету за програмою «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення», - повідомляє голова ОДА Сергій Борзов.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь