ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Лютого, 2021 р., 15:27
Генеральний директор ГК «Укроборонпром» Юрій Гусєв під час робочого візиту до Вінниці 16 лютого відвідав 45-й експериментальний механічний завод у Вінниці. Разом з головою облдержадміністрації Сергієм Борзовим, посадовець оглянув виробничі потужності та поспілкувався з працівниками підприємства.
16 Лютого, 2021 р., 15:23
Європейська Комісія провела масштабний інформаційний захід, присвячений основним місіям та цілям рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа». Подія ознаменувала закінчення тривалого переговорного процесу щодо формування бюджету програми та початок підготовки до її офіційного запуску. 
16 Лютого, 2021 р., 15:00
ТОВ «Вінницягаз Збут» за п’ять років роботи зарекомендувало себе як надійний та стабільний постачальник блакитного палива. Наразі компанія вийшла на новий рівень і пропонує представникам малого та середнього бізнесу, а також бюджетним установам не тільки газ, а й електроенергію.
16 Лютого, 2021 р., 14:58
За минулий тиждень Вінницькій області вдалося суттєво покращити ситуацію з передачею майна з районів в громади.
 
16 Лютого, 2021 р., 14:46
Про це під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Платіжка» повідомив виконавчий директор компанії ДТЕК Дмитро Сахарук. «Ключовими для залучення інвестицій є декілька факторів. По-перше, це зрозумілі правила гри. Якщо ми говоримо про європейський вибір України, то це європейські правила. Залучення найкращого досвіду з Європи, для того, щоб внутрішні правила відповідали європейським трендам», - сказав Сахарук. Також він відзначив важливість формування незалежного професійного регулятора ринку.
 
16 Лютого, 2021 р., 14:42
Про це заявив тимчасово виконуючий обов’язки міністра енергетики України Юрій Вітренко на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Платіжка». «Боротьба за енергонезалежність. Вона, з одного боку, має призводити до сильнішої держави. До держави, яка може захищати свою країну. Держави, яка може захищати своїх громадян. З іншого боку, зрозуміло, що енергонезалежність має призводити до кращого життя українців», - зазначив він. Міністерство енергетики України вважає, що для енергонезалежності держава має бути з ринковою економікою, чесною конкуренцією операторів. Також вона має захищати споживачів.
 
16 Лютого, 2021 р., 14:27
Про це під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Платіжка» повідомив народний депутат України, голова підкомітету ВРУ з питань енергозбереження та енергоефективності Сергій Нагорняк.
16 Лютого, 2021 р., 11:32
Україна змогла відстояти свою енергонезалаежність. Про це заявив тимчасово виконуючий обов’язки Міністра енергетики України Юрій Вітренко на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Платіжка». «У квітні 2014 року Росія думала, що зможе поставити нас на коліна. Тільки сума боргів, які Росія хотіла забрати з України становила 34 млрд доларів. Майже за один день російський Газпром, російський монополіст, підняв ціну на газ фактично у 2 рази, ціну на газ для України. Ця ціна була вищою за європейський рівень і вищою набагато за той рівень, який був раніше. При цьому, фактично дві третини газу, які споживала Україна, був імпортований. Потужності для імпорту Європи могли теоретично покрити 25% всіх обсягів імпорту. При цьому, навіть ті потужності не були гарантовані. Тобто, вони не були надійними. Але ми змогли відстояти свою енергонезалежність і свою незалежність» - сказав Юрій Вітренко. Долучайтесь до трансляції: https://www.facebook.com/Forum.Ukraine30/videos/225536959245482 #forum_ukraine30 #україна30 #платіжка 
16 Лютого, 2021 р., 10:46
Президент України Володимир Зеленський у межах офіційного візиту до Об'єднаних Арабських Еміратів провів зустріч з керівництвом Управління охорони здоров'я Дубая (Dubai Health Authority), значна частина якої була присвячена питанню боротьби з COVID-19.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь