ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Січня, 2021 р., 15:02
Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за фінансування Європейського союзу у рамках проєкту «Громадськість за демократизацію» оголошує конкурс грантів «Комунікація влади з громадськістю під час пандемії COVID-19».
13 Січня, 2021 р., 16:16
Президент України Володимир Зеленський зібрав на енергетичну нараду Кабінет Міністрів, представників НКРЕКП, очільника НАК «Нафтогаз України» та фахівців у галузі економіки, електро- та газової енергетики, щоб вирішити питання із зависокими цінами на газ для українців.
13 Січня, 2021 р., 15:28
13 січня 2021 року на рахунок управління поступили кошти для виплати монетизації житлової субсидії та пільг за грудень 2020 року в сумі – 6528,8 тис.грн., а також для виплати державних допомог за січень 2021 року в сумі – 5637,7 тис.грн.
13 Січня, 2021 р., 10:07
Управління соціального захисту населення райдержадміністрації повідомляє, що  у зв’язку з тривалістю осінньо-зимового періоду 2020/21 року під час процесу трансформації та укрупнення районів в умовах встановлення Урядом карантину та запровадження протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COV1D-19,  спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, відповідно до норм “Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу твердого та рідкого пічного побутового палива” затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року №848 (із змінами та доповненнями), житлова субсидія призначається за наявності різниці між розміром плати за житлово-комунальні послуги в межах соціальної норми житла, соціальних нормативів користування житлово-комунальними послугами і розміром обов’язкового відсотка платежу, визначеного в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.  
12 Січня, 2021 р., 15:22
У межах ініціативи першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів» громадська організація «Безбар’єрність» відзняла серію відеороликів про людей, які руйнують бар’єри.
12 Січня, 2021 р., 09:30
Глава держави поставив уряду завдання терміново розв'язати питання з тарифами на газ для населення. Відповідна енергетична нарада під головуванням Володимира Зеленського відбулася в Офісі Президента.
11 Січня, 2021 р., 14:46
Попри те, що температурний показник сягнув позначки нижче нуля, – рятувальники застерігають, що виходити на лід наразі зарано. Неміцна крига становить пряму небезпеку для здоров'я та життя тих, хто вирішить знехтувати попередженням надзвичайників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь