ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Березня, 2023 р., 08:20
особового складу / personnel ‒ близько/ about 162560 (+1040) осіб ліквідовано / persons were liquidated,
16 Березня, 2023 р., 08:03
Слава Україні! Розпочалася триста вісімдесят шоста доба російського широкомасштабного вторгнення. Російська федерація не відмовляється від своїх намірів щодо окупації України, продовжує вести наступальні дії, не рахуючись із втратами. Основні зусилля противник зосереджує на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Протягом минулої доби ворог здійснив понад 75 атак на зазначених напрямках.
15 Березня, 2023 р., 15:21
Між Вінницькою ОВА та німецьким  Благодійним фондом «Хелп Україна» підписано Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю. Мета співробітництва - надання благодійної  допомоги задля подолання наслідків атак рф на енергетичну систему України.
15 Березня, 2023 р., 14:47
В Україні триває набір до бригад "Гвардії Наступу". Серед добровольців з Вінниччини – 40-річний Володимир. Аби швидше звільнити країну від ворога та завершити війну назавжди, чоловік вступив до бригади «Сталевий кордон».
15 Березня, 2023 р., 14:45
Від імені Начальника ОВА Сергія Борзова телефонують з такого номеру 0933924338 та просять про фінансову допомогу.
15 Березня, 2023 р., 14:44
З метою сприяння жителям сіл громади у вирішенні питань за місцем їх проживання, сьогодні, 15 березня 2023 року, відповідно до затвердженого графіку в Шпиківській територіальній громаді відбувся виїзний прийом громадян за участі начальника районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка, його заступника Михайла Мурги, начальника управління соціального захисту населення Миколи Богача, начальника відділу юридичного забезпечення та супроводу діяльності органів місцевого самоврядування управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування Ніни Мончук.
15 Березня, 2023 р., 12:31
З нагоди 79-ї річниці визволення Тульчинщини від нацистських загарбників у роки Другої світової війни, керівництво районної військової адміністрації, районної та міської рад поклали квіти до меморіалу Слави та пам’ятника загиблим воїнам Другої світової війни. Хвилиною скорботного мовчання вшанували пам’ять загиблих визволителів нашого краю.
15 Березня, 2023 р., 10:27
Впродовж 25 років військовослужбовець із позивним «Ювелір» займався огранюванням діамантів, але з початком повномасштабного вторгнення все залишив і пішов добровольцем захищати Батьківщину.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь