ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Квітня, 2024 р., 10:51
Як повідомили у Кабінеті Міністрів України, майже 5,75 млрд грн закладено цього року у держбюджеті на забезпечення житлом ветеранів та членів родин загиблих захисників і захисниць.
01 Квітня, 2024 р., 09:49
Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у засіданні Ради безбар’єрності, що відбулося під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля за участю представників уряду, голів профільних комітетів Верховної Ради, офіційних представників системи ООН, Ради Європи, ВООЗ, USAID та інших міжнародних організацій в Україні, посольств, начальників обласних військових адміністрацій, представників територіальних громад та громадянського суспільства.
29 Березня, 2024 р., 16:47
Начальник ОВА Сергій Борзов разом з народною депутаткою України Іриною  Борзовою  привітали членів Ради федерації легкої атлетики на чолі з  в. о. Президента ГС «ФЛАУ», відомою спортсменкою Ольгою Саладухою - головою підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту.
29 Березня, 2024 р., 15:33
Сьогодні відбулась 44 сесія Крижопільської селищної ради 8 скликання. Перед початком засідання присутні виконали гімн України та приступили до роботи відповідно до порядку денного, опрацювавши понад 60 питань.
29 Березня, 2024 р., 13:34
Не забудьте перевести годинники на літній час 
29 Березня, 2024 р., 12:19
Начальник ОВА Сергій Борзов взяв участь у засіданні чергової 51 сесії обласної Ради 8 скликання.
29 Березня, 2024 р., 12:14
Метою програми є надання ветеранам з інвалідністю знань та навичок інформованої громадянської та політичної участі; підвищення впевненості та мотивації брати активну участь у житті громади і країни; cтворення спільноти ветеранів для обміну досвідом, знаннями, взаємопідтримки та просування спільних ініціатив; ознайомлення з практичним досвідом громадської та політичної участі.
29 Березня, 2024 р., 12:04
Сьогодні відбулась 46 сесія Піщанської селищної ради 8 скликання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь