ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона праці та безпека життєдіяльності

 
04 Листопада, 2021 р., 12:05
Під час розумової праці фізична активність людини є незначною, у зв’язку з чим сповільнюється кровообіг, порушується дихання, буває складно розслабитися. Це відображається на діяльності практично всіх органів із поступовим порушенням їх структурного утворення. Нерідко з’являються головні болі, болі в області серця або прискорене серцебиття, запаморочення, підвищена стомлюваність, зниження гостроти зору, порушення сну, апатія або дратівливість, можуть проявитися порушення діяльності шлунку, печінки, кишківника. Усе це призводить до зниження працездатності.
 
03 Листопада, 2021 р., 16:30
На  сьогоднішній день, як в Україні так і в інших країнах світу  безшумних виробництв практично не існує, однак шум як професійна шкідливість набуває особливого значення у випадках його високої інтенсивності. Це спостерігається, як в промисловості, сільському господарстві, на транспорті,  так і в побуті.
 
03 Листопада, 2021 р., 16:27
ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства внутрішніх справ України 05 грудня 2019 року N 1021
 
03 Листопада, 2021 р., 16:24
Керуючись статистичними даними відносно нещасних випадків   невиробничого  характеру та  економічні втрати держави у зв’язку із загибеллю та травмуванням громадян у побуті, страховий експерт з охорони праці Немирівського відділення  управління  виконавчої дирекції ФСС України у Вінницькій області Пашенько С.М. навів такі дані:
 
03 Листопада, 2021 р., 16:23
Відповідно до статті 43 Конституції України, кожен громадян має право на належні та безпечні умови праці.
 
03 Листопада, 2021 р., 16:20
Мінеральні добрива, регулятори росту рослин, пестициди, знешкоджувальні та інші хімічні речовини широко увійшли в практику рослинництва. Вони забезпечують отримання та збереження високих урожаїв. Проте, всі ці речовини в тій чи іншій мірі небезпечні для людського здоров’я та навколишнього середовища. Необережне їх використання може завдати величезної, часто непоправної шкоди не лише працюючим з ними особам, але й іншим людям, тваринному й рослинному світу, ґрунту, атмосфері.
 
03 Листопада, 2021 р., 16:16
Організація виробничих процесів у малих фермерських господарствах суттєво відрізняється від організації виробництва у великих сільськогосподарських підприємствах та агрохолдингах. Це обумовлюється порівняно невеликими площами землі, що обробляються та малою чисельністю працюючих. Проте, такі господарства в нашому регіоні складають більшу частину всіх аграрних підприємств.
 
03 Листопада, 2021 р., 16:14
В опалювальний період зростає ймовірність виникнення нещасних випадків, аварій, пожеж, у тому числі під час експлуатації котелень, газовикористовуючого обладнання та нагрівальних електричних приладів.
 
03 Листопада, 2021 р., 16:11
У виробничій діяльності кожного сільськогосподарського підприємства збирання врожаю зернових культур - особливо відповідальний період. Водночас цей період є найбільш травмонебезпечним, оскільки зумовлений перенасиченістю й перенапруженням праці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь