ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Березня, 2022 р., 08:07
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі українських воїнів нагороджено такими відзнаками як:
29 Березня, 2022 р., 08:04
«Вже з цього тижня ми створюємо при Офісі Президента групу експертів – українських і міжнародних, які на постійній основі аналізуватимуть застосовані проти Росії санкції – на що вони реально впливають». Звернення Володимира Зеленського за підсумками 33-го дня війни.
28 Березня, 2022 р., 15:38
Сотням тисяч наших громадян довелось покинути свої домівки, рятуючись від російських бомб і ракет. Проект має на меті заохотити українців поділитися своїм житлом і затишком і прихистити всіх внутрішньо переміщених співгромадян, які постраждали від дій путінського режиму в Україні.
28 Березня, 2022 р., 15:01
Таку суму на сьогодні зібрали понад 200 тисяч користувачів Дії. Усі донати йдуть у фонд «‎Повернись живим»‎, за які українським військовим фонд уже передав:
28 Березня, 2022 р., 14:51
Тридцять три дні поспіль Україна чинить запеклий опір збройній агресії РФ на всіх фронтах, зокрема дипломатичному.
28 Березня, 2022 р., 14:49
ХТО ТАКИЙ ЗАБРОНЬОВАНИЙ ПРАЦІВНИК?
28 Березня, 2022 р., 14:47
 Відділ економіки, стратегічного та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату Тульчинської районної військової адміністрації з метою створення безпечних і безаварійних умов праці у суб’єктів господарювання сільського господарства та мінімізації ризиків виникнення нещасних випадків на виробництві під час проведення весняно-польових робіт в умовах воєнних (бойових) дій в Україні, рекомендує  роботодавцям району вжити такі заходи:
28 Березня, 2022 р., 14:11
Набули чинності зміни до Кримінального кодексу щодо несанкціонованого розповсюдження інформації про направлення, переміщення міжнародної військової допомоги в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших військових формувань України, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану
28 Березня, 2022 р., 14:06
33 дні як один безкінечний день…
28 Березня, 2022 р., 13:28
Триває тридцять третя доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь