ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Квітня, 2022 р., 08:06
«Хай там що, ми всі маємо думати про майбутнє. Про те, якою Україна буде після цієї війни. Як ми з вами будемо жити. Бо це і є війна за наше майбутнє. Це війна за наше життя». Звернення Президента України Володимира Зеленського за підсумками 36-го дня війни.
31 Березня, 2022 р., 15:40
Подати заяву на зміну способу виплати пенсії можна дистанційно через особистий електронний кабінет Вебпорталу Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/ за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП).
31 Березня, 2022 р., 12:16
Як повідомляють фахівці Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб відхилень від норми не зафіксовано у жодному районі.
31 Березня, 2022 р., 11:38
Сьогодні українці зіштовхнулися з проблемою збереження свого майна під час війни, і в зв’язку з цим з'явилося таке явище, як мародерство.
31 Березня, 2022 р., 10:33
З них 23 воїни - посмертно. За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі українських воїнів нагороджено відзнаками:
31 Березня, 2022 р., 10:33
Внутрішньо переміщені особи (ВПО) – це люди, які залишили свої домівки, рятуючись від небезпеки, але не перетнули міжнародний кордон, а залишились на території рідної країни. ВПО перебувають під законним захистом свого уряду.
31 Березня, 2022 р., 09:10
Розпочалася тридцять шоста доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.
31 Березня, 2022 р., 09:10
Президент Володимир Зеленський підписав закон «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», що доповнює діюче законодавство новими нормами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь