ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Березня, 2022 р., 12:13
У зв’язку із масовим примусовим вивезенням російськими військовими громадян України на територію Росії, рекомендуємо співвітчизникам, які стали жертвами таких незаконних дій російського режиму та бажають повернутися в Україну, повідомити свої дані найближчому посольству України в сусідніх державах або державах можливого транзитного проїзду:
28 Березня, 2022 р., 12:12
Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 28.03 орієнтовно склали
28 Березня, 2022 р., 09:00
28 Березня, 2022 р., 08:42
Ціна свободи висока. Пам‘ятайте про це!…
28 Березня, 2022 р., 08:15
«Один місяць минув – а ми б?ємося. У війні, якої ми не хотіли. Зі зброєю в руках і голіруч. Народ піднявся, щоб вибороти мир. Щоб мільйони людей могли повернутися й жити. Жити, як раніше. Жити вільними разом з вами. З усіма, хто за Україну, за мир». Звернення Володимира Зеленського під час міжнародного благодійного концерту-марафону на підтримку України Save Ukraine – #StopWar.
28 Березня, 2022 р., 08:14
Міжнародні корпорації, які досить швидко та повністю пішли з ринку Росії, Офіс Президента України відзначатиме спеціальною нагородою «Відзнака миру». Про це повідомив керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак.
28 Березня, 2022 р., 08:13
Українська сторона готова обмінювати російських військовополонених на українських бранців іще до завершення бойових дій. Про це Президент України Володимир Зеленський сказав в інтерв'ю представникам російських ЗМІ з YouTube-каналу «Зыгарь», телеканалу «Дождь», порталу «Медуза» та видань «Коммерсантъ» і «Новая Газета».
28 Березня, 2022 р., 08:12
Розпочалася тридцять третя доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Угруповання сил оборони продовжує ведення оборонної операції на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках.
28 Березня, 2022 р., 08:10
«Попереду – новий раунд переговорів, бо ми шукаємо миру. Наші пріоритети відомі. Суверенітет і територіальна цілісність України не підлягають сумніву. Дієві гарантії безпеки для нашої держави – обов?язкові. Очевидна й наша мета – мир і якнайшвидше відновлення нормального життя в Україні». Звернення Президента Володимира Зеленського за підсумками 32-го дня війни.
27 Березня, 2022 р., 16:03
Захищаючи Батьківщину, загинув воїн з Тульчинщини - Бурдейний Ігор Олександрович. Сьогодні, 27 березня в рідному селі Зарічне Тульчинської громади нашого Героя проводжали в останню путь побратими та односельчани.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь