ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Грудня, 2019 р., 15:03
Перший заступник голови райдержадміністрації Олег Боровський, керівники та представники соціальних підрозділів та служб району привітали дитину, позбавлену батьківського піклування, з придбанням житла за рахунок коштів грошової компенсації відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України  від 26.06.2019 №616, якою визначено Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
27 Грудня, 2019 р., 15:00
27 грудня 2019 року в конференц-залі будинку рад та райдержадміністрації, відбулося чергове засідання районного оперативного штабу з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та його стабільного проходження.
26 Грудня, 2019 р., 10:07
24 грудня 2019 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при районній державній адміністрації. На розгляд дорадчого органу було винесено  низку життєво важливих та відповідальних питань що стосуються захисту прав та інтересів дітей району зокрема: щодо доцільності влаштування дитини-сироти в дитячий будинок сімейного типу, призначення опікуна над малолітніми  дітьми, щодо  надання висновку до суду щодо доцільності позбавлення батьківських прав батьків, про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дитини, яка опинилася в складних життєвих обставинах, дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, щодо доцільності здійснення соціального супроводу сім’ї, яка перебуває в складних життєвих  обставинах, щодо розгляду заяви про здійснення фізичного та психологічного насилля по відношенню до  дітей, щодо надання дозволу на імміграцію в Україну неповнолітнього, щодо доцільності повернення малолітніх дітей з КНП «Тульчинський обласний будинок дитини ВОР» в  біологічну сім’ю.
26 Грудня, 2019 р., 09:43
24 грудня у приміщенні Тульчинської районної державної адміністрації відбулося підведення підсумків роботи Спортивного клубу "ГЕПАРД"за 2019 рік, нагородження кращих спортсменів клубу та людей які всебічно підтримують нашу команду. На даний захід було запрошено спортсменів, тренерів, представників влади, меценатів, представників ЗМІ, спонсорів та батьків спортсменів. З вітальними словами до спортсменів звернулися перший заступник голови Тульчинської райдержадміністрації Олег Боровский, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Чепернатий та начальник відділу освіти молоді та спорту Тульчинської ОТГ Михайло Митрицан. Під час заходу було оголошено звіт про здобутки клубу та спортсменів за 2019 рік, також присутнім було озвучено календарний план спортивних заходів на 2020 рік. За результатами виступів спортсменів протягом року на змаганнях усіх рівнів було визначено переможців у кожній віковій групі, які і були нагороджені. Серед дітей 6-9 років були нагороджені: Ільченко Іван, Тарасенко Юрій, Шимко В'ячеслав. Серед дітей 10-13 років: Очеретний Ростислав, Єкімцов Костя, Шимко Дмитро. Серед дітей 14-17 років: Бойчук Володимир, Буженко Аліна, Браницький Владислав. Серед дорослих: Сакал Вадим, Дєдов Олександр. Окремою подякою було нагороджено Погребняка Максима "За високі спортивні досягнення" та тренерів клубу Соляр Тетяну та Лукіянчука Віктора "За виховання молоді та розвиток бойових мистецтв". Після відзначення спортсменів та тренерів було нагороджено подяками та грамотами всіх тих, хто підтримує клуб та його вихованців. Нагороди отримали: - Баленко Оксана Володимирівна (Кинашівський сільський голова) - Кушнір Володимир Олександрович ( приватний підприємець ) - Трач Микола Миколайович (депутат Тульчинської ОТГ) - Федоров Руслан Миколайович (приватний підприємець ) - Троян Олександр Михайлович (приватний підприємець) - Чуба Віталій Володимирович - Тульчинська міська рада - Охоронна фірма " КЕНТАВР " (директор Валентин Пелих). - Утешев Олексій Валерійович (директор Філії "Птахокомплекс" ТОВ "Вінницька птахофабрика" Даний захід було організовано з метою популяризації бойових мистецтв, розвитку клубу, ознайомлення присутніх з метою клубу та планами на майбутнє. Даний захід буде традиційний і з кожним роком буде все кращим та масовішим.
26 Грудня, 2019 р., 09:41
Відділ агропромислового розвитку Тульчинської  райдержадміністрації доводить до відома громадян, що штраф за незаконну вирубку ялинок напередодні Нового року та Різдва становитиме від 399 до 1852 гривень у залежності від завданої шкоди.
24 Грудня, 2019 р., 15:23
24 грудня військовим комісаром Тульчинського РВК майором Сватко Р.В. за участі представника ОВК підполковника Нестерова С.І. та начальника відділу цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Деркача Ю.Г. були підведені підсумки роботи Тульчинського РВК за період 2019 року.
24 Грудня, 2019 р., 15:01
Шановні отці та ченці УРКЦ, дорогі краяни!
24 Грудня, 2019 р., 11:01
Шановні працівники та ветерани архівних установ!
24 Грудня, 2019 р., 10:57
23 грудня 2019 року при районній державній адміністрації відбулось   засідання районної комісії з питань використання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
23 Грудня, 2019 р., 16:27
Відповідно до Указу Президента України № 893/2019 від 07 грудня 2019 року за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їхнього всебічного  розвитку присвоєно почесне звання України «Мати – героїня» тульчинським  жінкам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь