ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Грудня, 2019 р., 11:03
16 грудня 2019 року відбулась апаратна нарада, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Олег Боровський. Нарада проведена за участю заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
13 Грудня, 2019 р., 16:11
12 грудня 2019 року Вінницький обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запросив до участі в урочистому заході студентів 33-х навчальних закладів Вінницької області з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які отримують іменну стипендію облдержадміністрації та обласної Ради, а також мешканців Жмеринського обласного соціального гуртожитку. Серед запрошених і 18 студентів Тульчинського коледжу ветеринарної медицини та коледжу культури.
13 Грудня, 2019 р., 15:34
Шановні працівники районного суду!
13 Грудня, 2019 р., 15:12
13 грудня 2019 року при районній державній адміністрації  відбулось позачергове  засідання районної комісії з питань використання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
13 Грудня, 2019 р., 14:55
13 грудня поточного року в районі відбулись заходи з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
13 Грудня, 2019 р., 14:39
13 грудня 2019 року в рамках акції, започаткованої Вінницькою обласною державною адміністрацією, до Дня Святого Миколая та Новорічних свят Тульчинською районною державною адміністрацією, Тульчинською ОТГ було передано до Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації гуманітарну допомогу від установ, організацій, підприємств та навчальних закладів району, Тульчинської ОТГ, місцевих рад.
12 Грудня, 2019 р., 15:00
Конституція України гарантує кожному право на професійну правничу допомогу, яка в передбачених законом випадках надається безоплатно, також Конституція України визначає, що головним обов’язком держави є утвердження і забезпечення прав і свобод людини.
11 Грудня, 2019 р., 10:36
              11 грудня 2019 року при районній державній адміністрації відбулось чергове  засідання районної комісії з питань використання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь