ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

18 Травня, 2023 р., 20:39
Увесь світ зараз захоплюється силою й мужністю українського народу. Попри страх за власне життя ми продовжуємо виборювати право на незалежність і свободу. Українці продовжують знищувати окупантів не тільки зброєю, а й словом та культурою.
18 Травня, 2023 р., 14:48
17 травня Міністерство цифрової трансформації запустило масштабний проєкт Дія. Освіта. Це національна едьютейнмент-платформа актуальних знань і навичок, де можна безоплатно навчатися, опановувати нову професію та ознайомитися з актуальними вакансіями.
18 Травня, 2023 р., 14:48
Тульчинською районною військовою адміністрацією продовжується здійснюватися патронат спеціалізованих закладів району. Так,  17 травня 2023 року за сприяння начальника Тульчинської районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка було відвідано та надано матеріальну допомогу вихованцям Тульчинського обласного спеціалізованого будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушення психіки Вінницької обласної ради, КУ "Тульчинський центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю "Промінь надії" та Піщанській спеціалізованій загальноосвітній школі-інтернат.
18 Травня, 2023 р., 14:47
Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов разом із народною депутаткою України Іриною Борзовою відвідали місто Бар, де сьогодні працювала мобільна бригада медиків області.
18 Травня, 2023 р., 14:18
Вишиванка – це символ України!
18 Травня, 2023 р., 12:45
Масштабуємо послугу з реєстрації нерухомості. Скористатися сервісом тепер можна в Закарпатській, Київській, Дніпропетровській, Львівській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Чернігівській областях та Луцьку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь