ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Квітня, 2023 р., 14:19
А ви говорили зі своїми дітьми про міни?
06 Квітня, 2023 р., 14:16
У першому кварталі поточного року аварійно-диспетчерська служба АТ «Вінницягаз» виконала 3 тис. заявок за номером 104. В минулому році кількість викликів сягнула 14 тис. На жаль, через недотримання правил безпеки при користуванні газом мали місце нещасні випадки. Збережіть своє життя та здоров’я, дотримуйтеся правил безпеки при використанні газу в побуті.
06 Квітня, 2023 р., 11:31
Посвідчення учасника бойових дій втрачене / зіпсоване?
06 Квітня, 2023 р., 11:26
В розробленій інфографіці можна отримати детальну інформацію щодо житлових питань, зокрема:
06 Квітня, 2023 р., 11:24
З  метою забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення, проведення прямого діалогу органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з представниками громад, кваліфікованого, об’єктивного та оперативного вирішення порушених ними питань 05 квітня 2023 року відбувся виїзний прийом громадян керівництвом  Тульчинської районної військової адміністрації  за участі начальника Олександра Гаврилюка, його заступника Сергія Чепернатого, начальника відділу архітектури, просторового розвитку, житлово-комунального господарства та інфраструктури - головного архітектора району Миколи Шевчука та начальника служби у справах дітей районної військової адміністрації Віталія Поліщука.
06 Квітня, 2023 р., 10:38
Начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк,  заступник Сергій Чепернатий, начальник Тульчинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби  Юлія Щаблевська,  начальник відділу юридичного забезпечення та супроводу діяльності органів місцевого самоврядування управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування Ніна Мончук, працівники Городківської сільської ради  відвідали Городківський ліцей №2.
06 Квітня, 2023 р., 10:00
У Варшаві Президент України Володимир Зеленський отримав від Президента Польщі Анджея Дуди найвищу державну нагороду Республіки Польща – орден Білого Орла.
06 Квітня, 2023 р., 09:27
Перебуваючи в робочим візитом в Крижопільській громаді та здійснюючи прийом місцевих мешканців очільник району Олександр Гаврилюк із своїми заступниками Володимиром Скалієм та Сергієм Чепернатим спільно з начальником Тульчинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Юлією Щаблевською та  представниками ДСНС району здійснили перевірку укриття Крижопільського ліцею №1 на відповідність встановленим вимогам та нормам. 
06 Квітня, 2023 р., 09:16
Щодня публічні службовці допомагають мільйонам українцям отримувати життєво важливі послуги. Їхня робота повинна залишатия високопрофесійною та ефективною попри виклики воєнного часу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь