ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Квітня, 2023 р., 11:52
Соціальне підприємництво на сьогодні може бути одним з інструментів для вирішення актуальних суспільних проблем. Соціальний бізнес покликаний стимулювати соціальні зміни і тому потребує уваги та допомоги держави. Так, у комплексній програмі розвитку малого та середнього підприємництва регіонів на 2021-2023 роки, одним із завдань є підтримка розвитку соціального підприємництва в Україні.
12 Квітня, 2023 р., 10:52
За підтримки «U-LEAD з Європою» розпочалась реалізація проєкту «Громади, де дбають про кожного та кожну. Запровадження нових соціальних послуг для осіб з інвалідністю та створення інтеграційного простору».
12 Квітня, 2023 р., 10:51
У Міжнародний день визволення в’язнів нацистських концтаборів було встановлено кошик квітів від Президента України Володимира Зеленського до Меморіального комплексу «Бабин Яр» у місті Києві.
12 Квітня, 2023 р., 10:32
Працівниками служби у справах дітей Тульчинської районної військової адміністрації проведено роботу щодо надання методичної, консультаційної та практичної допомоги службам у справах дітей територіальних громад Тульчинського району, а саме, 11 квітня 2023 року було проведено навчання в службі у справах дітей Брацлавської територіальної громади щодо роботи в єдиній інформаційно-аналітичній системі "Діти".
12 Квітня, 2023 р., 10:20
Публічна інформація щодо будівництва знову у відкритому доступі. З початком повномасштабного вторгнення ці дані були тимчасово недоступні в цілях безпеки.
12 Квітня, 2023 р., 09:09
Відділ економіки, стратегічного та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату районної військової адміністрації  інформує,  що Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience з метою зміцнення та розвитку жіночого фермерства в умовах воєнного стану,  оголосила про проведення освітньо - грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2023.
12 Квітня, 2023 р., 08:17
Слава Україні! Розпочалася чотириста тринадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.
12 Квітня, 2023 р., 08:15
особового складу / personnel ‒ близько/ about 180050 (+730) осіб ліквідовано / persons were liquidated,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь