ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Квітня, 2023 р., 12:46
Сьогодні, 13 квітня 2023 року відбулась апаратна нарада за участю заступників начальника РВА  Сергія Чепернатого, Володимира Скалія, керівника апарату Тетяни Найди, начальників управлінь, відділів та головних спеціалістів. Відкрив та вів нараду начальник районної військової адміністрації  Гаврилюк Олександр Анатолійович.
13 Квітня, 2023 р., 12:34
Благодійний фонд "Відсоток Небайдужих" організовує проведення Всеукраїнського спортивного марафону “Крок” у рамках Національного Фестивалю “Код Нації” 2023 року.
13 Квітня, 2023 р., 10:53
За дорученням Президента України Володимира Зеленського керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак провів робочу нараду з представниками органів державної влади щодо питань захисту та безпеки дітей, обговоривши план дій, що буде представлений на засіданні Координаційної ради України з питань захисту та безпеки дітей наступного тижня.
13 Квітня, 2023 р., 10:42
З  метою забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення, проведення прямого діалогу органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з представниками громад, кваліфікованого, об’єктивного та оперативного вирішення порушених ними питань 12 квітня 2023 року відбувся виїзний прийом громадян керівництвом  Тульчинської РВА  за участі начальника Олександра Гаврилюка, його заступника Сергія Чепернатого, начальника відділу архітектури, просторового розвитку, житлово-комунального господарства та інфраструктури - головного архітектора району Миколи Шевчука, начальника відділу юридичного забезпечення та супроводу діяльності ОМС управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування Ніни Мончук та спеціалістів служби у справах дітей РВА.
13 Квітня, 2023 р., 08:39
В Городківській територіальній громаді організовано клуб "Незламна", в якому матері та дружини захисників України збираються задля підтримки. Під час таких зустрічей членам клубу  допомагають знаходити мотивацію працювати та адаптуватися до нових реалій. Такі зустрічі відбуваються за домовленістю з участю кваліфікованих та досвідчених психологинь.
13 Квітня, 2023 р., 08:27
Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна взяла участь в онлайн-нараді під головуванням Міністра у справах ветеранів України Юлії Лапутіної.
13 Квітня, 2023 р., 08:26
особового складу / personnel ‒ близько/ about 180590 (+540) осіб ліквідовано / persons were liquidated,
13 Квітня, 2023 р., 08:23
Слава Україні! Розпочалася чотириста чотирнадцята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь