ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Березня, 2023 р., 08:28
особового складу / personnel ‒ близько/ about 153770 (+650) осіб ліквідовано / persons were liquidated,
05 Березня, 2023 р., 13:55
Збройні Сили України щодня, щохвилини ведуть безкомпромісні бої з окупантом, даючи рішучу відсіч ворожій орді. Стійкістю та силою наших воїнів захоплюється увесь світ. Та, на жаль, не всі вони повертаються додому живими. Безжальна та жорстока війна забирає від нас найкращих синів Української землі.
04 Березня, 2023 р., 18:33
Сьогодні, 04 березня 2023 року  відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України. Вінниччину на Конгресі представили Начальник районної військової адміністрації Сергій Борзов (Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА), міський голова м.Вінниці Сергій Моргунов та Іллінецький міський голова Володимир Ящук. Мали за честь бути присутніми онлайн і посадові особи Тульчинщини – начальник РВА Олександр Гаврилюк та його заступник Сергій Чепернатий, голова районної ради Василь Неборецький, голови територіальних громад району.
03 Березня, 2023 р., 19:08
Щодня здригається українська земля від болю, сліз та втрат. Плаче Україна, плачуть Небеса, кровоточать наші душі.Лави небесного війська поповнились нашим земляком Мельником Василем Анатолійовичем, 02 січня 1969 року народження, який був жителем с.Юрківка Шпиківської громади.
03 Березня, 2023 р., 15:53
Минув рік повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію нашої держави. Триста сімдесят три дні триває опір нескореної нації. Ми відвойовуємо своє, що належить нам по праву. Проте, ціна визвольної війни надто висока – це життя наших захисників та захисниць.
03 Березня, 2023 р., 14:31
Йому би ще жити і жити, любити, кохати, зігрівати теплом рідних, близьких, підсобляти побратимам у нелегкому військовому ремеслі. Проте, не судилося. Ворог забрав життя молодого сповненого сил та енергії Потокі Василя Васильовича, 27 серпня 1998 року народження, уродженця Городківської громади.
03 Березня, 2023 р., 12:12
Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов відвідав обласну клінічну психоневрологічну лікарню імені акад.О.І.Ющенка.
03 Березня, 2023 р., 11:38
З 1 березня набрали чинності оновлені ДБН «Будинки і споруди. Заклади охорони здоров’я». Про це повідомив Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь