ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Лютого, 2023 р., 16:17
58 українських аудіогідів функціонують у музеях і пам’ятках 38 країн світу. З особливим почуттям запускаємо їх увесь цей рік повномасштабної війни – для наших вимушених переселенців, які опинилися за кордоном, і всіх, хто хоче чути українське.
27 Лютого, 2023 р., 15:03
47-річна жінка та 57-річний чоловік отримали другий шанс на життя!
27 Лютого, 2023 р., 14:55
До гуманітарного складу ОВА надійшов вантаж спеціалізованого медичного обладнання та товарів побутового призначення з Німеччини.
27 Лютого, 2023 р., 14:54
Єдина людина в росії, яка знає, чому рік тому танки перетнули кордон України, ​​– це путін.
27 Лютого, 2023 р., 12:23
Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов передав нацгвардійцям 14 бригади «Червона калина» спецтехніку:
27 Лютого, 2023 р., 12:12
Більше не треба йти у ДРАЦС. У декілька кліків на порталі Дія ви подаєте заяву та обираєте місце, час, формат, проведення церемонії.
27 Лютого, 2023 р., 12:02
Відділ економіки, стратегічного та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату районної військової адміністрації  доводить до відома ветеранських організацій, керівників підприємств, установ, організацій району статтю  Всеукраїнської громадської організації «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» «Від воїна до фермера: Школа сімейного фермерства для ветеранів».
27 Лютого, 2023 р., 11:17
Відділ економіки, стратегічного та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату районної військової адміністрації  з метою забезпечення належного стану охорони праці, запобігання виникненню випадкам виробничого травматизму, аварій та пожеж на механізованих виробничих процесах під час виконання сільськогосподарських робіт, доводить до Вашого відома рекомендації Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної військової  адміністрації.
27 Лютого, 2023 р., 10:02
У збірці свідчень про російську анексію Криму 2014 року йдеться про ту частину історії «кримської весни», яку замовчує або навмисно спотворює російська пропаганда.
27 Лютого, 2023 р., 09:32
Як повідомили у Департаменті охорони здоров’я та реабілітації ОВА, це благодійна допомога, яку передали до Міністерства охорони здоров’я України від торговельних центрів «Епіцентр К».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь