ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Лютого, 2023 р., 14:18
Маємо берегти єдність попри будь-які особисті емоції та інтереси. Єдність – це те, що дозволяє нам зараз зміцнювати суспільство, зміцнювати нашу державу й змінювати негативні тенденції нашої багатовікової історії. Що сильніша єдність, то більшою й швидшою буде наша перемога.
07 Лютого, 2023 р., 14:16
Масштабний набір добровольців до лав штурмових бригад МВС України триває, тож ми дізналися до яких штурмових бригад найбільше заявок подають кандидати.
07 Лютого, 2023 р., 11:16
Станом на 7 лютого 2023 року управлінням соціального захисту населення Тульчинської районної військової адміністрації проведено нарахування та виплату:
07 Лютого, 2023 р., 11:02
Загалом до «Гвардії наступу» вже подали заявки більше 8 тисяч добровольців. Всі вони будуть проходити співбесіду та перевірки. Про це заявив виконувач обов’язків Міністра внутрішніх справ.
07 Лютого, 2023 р., 09:43
Минулого тижня всі служби області - дорожники, ДСНС, поліція та медики підтвердили готовність сил та засобів до викликів погоди.
07 Лютого, 2023 р., 09:21
У разі відсутності електроенергії чи мобільного зв’язку у вашому населеному пункті — налаштовуйте FM-хвилю Українського Радіо на приймачах, що живляться від батарейок. Українське Радіо може вести інформаційне мовлення на частотах Радіо Культура та Радіо Промінь.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь