ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Лютого, 2023 р., 08:29
Завершуючи низку закордонних візитів, Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою у польському Жешуві.
09 Лютого, 2023 р., 21:09
На жаль на війні проти росії від куль гинуть наші військові, але тут в тилу на нас теж летять “кулі” і цими кулями є погані звістки про втрати близьких людей. Ще одне ім’я полеглого захисника викарбоване на серці України. Янголом неба став Бенедик Сергій Володимирович, 09 січня 1997 року народження, житель с.Печера Шпиківської громади.
09 Лютого, 2023 р., 15:00
Сьогодні Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов провів нараду з керівниками районних військових адміністрацій, представниками ГУ НП у Вінницькій області та керівниками обласного та районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.
09 Лютого, 2023 р., 14:26
Як повідомляють у Департаменті охорони здоров’я та реабілітації ОВА, медикаменти за цією програмою можна отримати у 462 аптеках області. Усі вони мають наліпки - «Тут є Доступні ліки». Загалом, до програми входять препарати для лікування серцево-судинних захворювань, бронхіальної астми, цукрового діабету II типу, нецукрового діабету, розладів психіки та поведінки, епілепсії, хронічного обструктивного захворювання легень та хвороби Паркінсона.
09 Лютого, 2023 р., 14:25
8 лютого 2023 року в приміщенні Вінницького обласного художнього музею з відбулась презентація персональної виставки заслуженого художника України, члена Вінницької обласної організації Національної спілки художників України Григорія  Зорика «Наша земля дає нам силу» нагоди 65 річного ювілею.  В заході взяли   участь начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та заступник начальника Сергій Чепернатий.
09 Лютого, 2023 р., 12:52
09.02.2023 року, з метою здійснення координації та надання методичної допомоги службам у справах дітей територіальних громад Тульчинського району, службою у справах дітей Тульчинської районної військової адміністрації було проведено онлайн навчання, за попередньо визначеними напрямками зокрема: було розглянуто актуальні питання щодо порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів і забезпечення функціонування міждисциплінарних команд та складання індивідуальних планів соціального захисту дітей.
09 Лютого, 2023 р., 11:05
Вже майже рік в Україні триває повномасштабна війна. Триває і мобілізація. В такий складний час кожен військовозобовʼязаний, який вважає Україну своєю Батьківщиною, повинен сам прийти до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання і поцікавитися, чим може бути корисним армії та чим допомогти країні.
09 Лютого, 2023 р., 09:17
Україні потрібно багато техніки та зброї для того, щоб не перебувати в очікуванні російського наступу, а щоб Росія чекала наступу українських військ і думала над тим, як виходити з території нашої держави. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками ЗМІ на військовій базі Bovington Camp після переговорів із Прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком.
09 Лютого, 2023 р., 09:15
Увага! Дане роз’яснення не є нормативно-правовим актом та має на меті лише роз'яснювальний, інформаційний характер і не встановлює правових норм.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь