ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Червня, 2021 р., 09:37
28 червня цього року Україна відзначатиме 25-ту річницю Конституції, головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов'язки громадян.
16 Червня, 2021 р., 09:20
Чверть побутових клієнтів ТОВ «Вінницягаз Збут» отримує грошову допомогу від держави на оплату житлово-комунальних послуг. Станом на 01.06.2021 р., 20% субсидіантів боргують за газ майже 30 мільйонів гривень.
15 Червня, 2021 р., 16:57
Відділ стратегічного розвитку, економіки та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації інформує, що  відповідно до статті 188 Кодексу Законів про працю в Україні (далі - КЗпП) не допускається прийняття на роботу осіб молодше 16 років. Як виняток, за письмовою згодою одного із батьків або особи, що його замінює, можуть прийматись на роботу особи, які досягли 15 років. Крім того, за згодою одного з батьків або особи, що його замінює для виконання легкої роботи, що не завдає шкоди здоров’ю і не порушує процесу навчання, до роботи лише у вільний від навчання час допускаються підлітки від 14 років. З неповнолітньою особою трудовий договір обов’язково укладається у письмовій формі.
15 Червня, 2021 р., 16:50
15 червня 2021 року голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк особисто перебуваючи з робочим візитом в Брацлавській громаді оглянув майбутню поліцейську станцію.
15 Червня, 2021 р., 15:48
Сьогодні, 15 червня 2021 року, в адміністративній будівлі будинку рад, керівник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук представив начальника Тульчинського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області підполковника служби цивільного захисту Сергія Рудика.
15 Червня, 2021 р., 14:57
Як повідомив Голова ОДА Сергій Борзов, починаючи з 2022 року,набирає чинності ДСТУ 8747, що означає відмову Служб автомобільних доріг у всіх нових дорожніх проєктах від практики поточного середнього ремонту. Таким чином, із наступного року на дорогах проходитимуть два типи ремонтів: капітальний і поточний. Про це повідомив Укравтодор у Facebook.
15 Червня, 2021 р., 14:50
15 червня 2021 року, управлінням соціального захисту населення Тульчинської районної державної адміністрації проведено нараду з представниками фронт-офісів та керівним складом управління соціального захисту населення Тульчинської територіальної громади.
15 Червня, 2021 р., 14:47
«Ми хочемо країну працюючих правил, працюючих законів, незалежних засобів масової інформації, відкритих та вільних. Саме тому я зробив перший крок, аби демонтувати визначальний вплив олігархів на нашу політику, на життя, на майбутнє української держави. Це законопроект про деолігархізацію. Це фундамент для подальшої нормативно-правової бази, яка поставить на перше місце захист інтересів України і захист всіх платників податків. Наше суспільство чекає швидких та зрозумілих законодавчих ініціатив, які мають запровадити ефективні антитрастові інструменти для подолання цієї олігархічної системи», - розповів Володимир Зеленський.
15 Червня, 2021 р., 12:05
Лікарняні — одна з найпопулярніших послуг в Україні. Щороку їх отримують 5,5 млн українців і виплачують понад 18 мільярдів гривень за листками непрацездатності. Частина з яких видавалися людям, які були насправді здоровими. Але тепер це зміниться: цього тижня Мінцифра разом із МОЗ, НСЗУ, Мінсоцполітики, ПФУ та ФССУ запустили електронні лікарняні.
15 Червня, 2021 р., 11:15
Відділ стратегічного розвитку, економіки та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації інформує, що у статтях 40 та 41 Кодексу Законів про працю в Україні визначені підстави для розірвання трудового договору,  укладеного на невизначений строк, а також строкового трудового договору до закінчення строку його чинності з ініціативи роботодавця або уповноваженого ним органу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь