ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

05 Березня, 2024 р., 16:23
Правила безпеки: обережно-туман
05 Березня, 2024 р., 16:22
Все частіше військові повертаються зі служби в цивільне оточення, де більшість не проживали схожого досвіду. Це може бути ваш друг, сестра, сусід, однокурсник чи незнайомка в метро. Звичайні люди, яких ми бачимо щодня, чий досвід відрізняється від цивільних пересічних. Для багатьох ветеранів перехід з військового життя до іншої реальності може бути непростим процесом, водночас їх шлях продовжується — вони так само прагнуть займатися улюбленою справою, закохуватись, подорожувати, навчатись і просто жити. Учасники війни щодня докладають сили для адаптації до нової реальності, тож цивільній частині суспільства важливо навчитись бути підтримкою у відновленні, проявляючи повагу та людяність.Стартувала кампанія за участі ветеранів у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» за ініціативою першої леді Олени Зеленської спільно з USAID та IREX. 
05 Березня, 2024 р., 14:42
05 березня 2024 року відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини під головуванням начальника Тульчинської районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка.
05 Березня, 2024 р., 14:29
Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов вручив сім’ям загиблих Героїв державні нагороди, присвоєні захисникам указами Президента України посмертно.
05 Березня, 2024 р., 10:51
Навесні  чи  в іншу  пору  року  виникає потреба прочищати  дерева  або  звалювати старі дерева, які створюють небезпеку для людей у населених пунктах.
05 Березня, 2024 р., 08:19
Коли близька людина йде на фронт — це стрес для всієї родини. Страх утрати, постійні тривога і втома — усе це накопичується, виснажує і може призводити до порушень ментального здоровʼя.
05 Березня, 2024 р., 08:11
Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces повідомляє , що у ніч на 5 березня 2024 року противник атакував 22-ма ударними безпілотниками типу «Shahed» – райони пусків Балаклава – Крим.
04 Березня, 2024 р., 16:12
Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у міжнародній конференції «Відновлення прав постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом: елемент миру та світової безпеки», яка відбулася в Києві. До заходу також долучилися: віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, інші представники уряду, парламенту, громадських організацій та широке коло міжнародних партнерів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь