ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Травня, 2020 р., 10:42
26 травня 2020 р. в конференц-залі будинку рад під головуванням першого заступника голови Тульчинської райдержадміністрації, першого заступника голови комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Олега Боровського було  проведено позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС на якому були розглянуті такі питання питання:
26 Травня, 2020 р., 11:54
Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова обласної державної адміністрації. Так, Владислав Скальський зазначив, що в області розроблена стратегія запобігання розповсюдженню інфекції — виявлення, поводження та лікування інфікованих пацієнтів.
22 Травня, 2020 р., 16:54
Шановні жителі Тульчинського району! У зв’язку із модернізацією мережі телекомунікаційних послуг ПАТ «Укртелекомом» в управлінні соціального захисту населення районної державної адміністрації проведено заміну окремих телефонних номерів.
22 Травня, 2020 р., 16:52
22 травня у конференцзалі Тульчинської районної ради першим заступником голови Тульчинської районної державної адміністрації Олегом Боровським було проведено позачергове засідання районної комісії ТЕБ та НС.
22 Травня, 2020 р., 13:27
21.05.2020 року провідний фахівець з профорієнтації Тульчинської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості Тетяна Ференець провела вебінар на тему : «Сучасні джерела пошуку роботи» за допомогою платформи «Zoom». Мета вебінару: розширення уявлень учасників про сучасні технології  пошуку роботи, джерела інформації про вакансії, ознайомлення з їх перевагами та недоліками, попередження від шахрайства при працевлаштуванні.
22 Травня, 2020 р., 10:35
21 травня 2020 року відбувся он-лайн семінар в рамках заходів, направлених на мінімізацію кількості випадків, пов’язаних із загибеллю бджіл за участі Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України спільно з Департаментом агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької облдержадміністрації.
21 Травня, 2020 р., 16:30
«Вінницягаз» спростив для споживачів газу реєстрацію Особистого кабінету на сайті 104.ua. Щоб економити час і не виходити з дому у «газових справах», ви можете їх вирішувати онлайн за допомогою Особистого кабінету:
21 Травня, 2020 р., 12:16
Українську вишиванку часто називають кодом нації. Залежно від історичного регіону України деталі та тематика орнаменту вишиванок відрізняються. Тому за зашифрованими у ній символами можна визначити регіон походження її власника.
21 Травня, 2020 р., 08:12
Вітаємо усіх Вас з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури - з Днем вишиванки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь