ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Травня, 2020 р., 12:59
20 травня 2020 року відбулась обласна онлайн-нарада за участю директорів департаментів облдержадміністрації, управлінь області, державних установ, голів райдержадміністрації. Відкрив нараду голова облдержадміністрації Владислав Скальський.
20 Травня, 2020 р., 09:15
Шановні працівники банківської сфери! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня банківського працівника! Це свято – доказ важливої ролі банківської системи та відзнака значного внеску працівників банківської сфери в розвиток економіки нашої Держави, забезпечення її фінансової стабільності і в часи процвітання і під час кризи.
19 Травня, 2020 р., 12:13
З 22 травня Україна буде переходити до адаптивного карантину, який передбачає поетапне пом'якшення карантинних обмежень. Про це заявив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі програми "Свобода слова" на каналі ICTV.
19 Травня, 2020 р., 09:45
15 травня 2020 р. в конференц-залі будинку рад під головуванням першого заступника голови Тульчинської райдержадміністрації, першого заступника голови комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Олега Боровського було  проведено позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС на якому розглядались питання «Про пом’якшення карантинно-обмежувальних заходів» та «Щодо скасування карантинних обмежень по африканській чумі свиней на території вольєра урочища «Журавлівське» ДП Тульчинське ЛМГ розташованого в с.Маяки Журавлівської сільської ради».
18 Травня, 2020 р., 10:06
Депортація кримських татар - насильницьке виселення кримськотатарського народу з його історичної батьківщини - з Криму.  18 травня 1944 року розпочалася операція з депортації кримських татар. Того дня до Середньої Азії з півострова був відправлений перший ешелон з кримських татарами. Операція з депортації розпочалася о 4-й годині ранку 18 травня 1944 року, завершилася о 16 годині 20 травня. Етнічну чистку здійснено відомством держбезпеки СРСР за наказом Йосипа Сталіна і постановою Державного комітету оборони СРСР від 11 травня 1944 року.
17 Травня, 2020 р., 10:07
В Україні щороку у третю неділю травня відзначається День пам'яті жертв політичних репресій.
16 Травня, 2020 р., 09:33
Дорогі тульчинці ! Сердечно вітаємо вас з Днем Європи. Відзначення Дня Європи в Україні – це підтвердження єдності України та Європи не тільки за географічною ознакою, а і за духом, історією, спільними цінностями.
15 Травня, 2020 р., 09:18
З січня по квітень 2020 р. за доставку газу розрахувалися понад 80 % споживачів Вінниччини. Це свідчить про обізнаність споживачів з новим порядком оплати та налагоджений зворотній зв’язок АТ «Вінницягаз» з клієнтами. Однак, до 20 травня - час сплатити травневі рахунки. Для забезпечення безвідмовної роботи усієї інфраструктури «Вінницягаз» в умовах карантину працює в надзвичайному режимі, забезпечує безаварійне та безперебійне постачання газу в регіоні.
15 Травня, 2020 р., 08:46
Це свято було проголошене резолюцією Генеральної Асамблеї ООН у 1993 році, усвідомлюючи роль сім’ї в житті суспільства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь