ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Червня, 2020 р., 09:37
У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначається Міжнародний день захисту дітей ? прекрасне свято радості та надії. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.
29 Травня, 2020 р., 15:51
В умовах карантинних обмежень на зібрання та наради, відділ освіти Тульчинської райдержадміністрації 29 травня 2020 року провів чергову он-лайн нараду  у формі вебінару з  керівниками  закладів загальної середньої освіти.
29 Травня, 2020 р., 14:43
28 травня 2020 року начальник відділу освіти райдержадміністрації Сергій Чепернатий та інші представники галузі в районі взяли участь в короткостроковому семінарі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Вінницької області з питань роботи закладів освіти області в умовах карантину і організації завершення навчального року за участю в.о. директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Володимира Буняка. У зв’язку з карантинними обмеженнями, семінар проводився в он-лайн режимі.
29 Травня, 2020 р., 09:00
«Вінницягаз» нагадує: показання газового лічильника потрібно передавати щомісяця з 1 по 5 число у визначений спосіб. Для зручності клієнтів функціонують ряд онлайн-сервісів компанії. З їх допомогою Ви можете передати показання лічильника, завантажити рахунки за газ та його доставку, сплатити їх, переглянути баланс по вашому особовому рахунку, не виходячи з дому, у будь-який зручний час.  
29 Травня, 2020 р., 08:24
РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №377/2020-рп Про призначення О.Боровського головою Тульчинської районної державної адміністрації Вінницької області Призначити БОРОВСЬКОГО Олега Володимировича головою Тульчинської районної державної адміністрації Вінницької області.
28 Травня, 2020 р., 14:55
28 травня 2020 р. першим заступником голови Тульчинської районної державної адміністрації Олегом Боровським було проведено чергове засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. На даному  засіданні розглянуто питання відновлення  відвідування населенням району лісових масивів в період святкових та вихідних днів.
28 Травня, 2020 р., 10:59
Кабінет Міністрів України, залучивши експертів, науковців та бізнес-асоціації, підготував програму стимулювання економіки для подолання наслідків епідемії COVID-19. Про це, відкриваючи сьогоднішнє засідання Уряду, заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
28 Травня, 2020 р., 10:53
Наближаються терміни проведення першого етапу польового оцінювання (апробації) – попереднє обстеження насіннєвих посівів польових культур,  є основним та невід’ємним заходом сортового контролю у    насінництві. Сортовий контроль – це система організаційно-господарських і агротехнічних заходів, спрямованих на збереження морфологічних, біологічних, господарсько-цінних ознак і властивостей сортів сільськогосподарських культур.
28 Травня, 2020 р., 10:51
З початку впровадження на території України карантину, Урядом було повернуто з-за кордону тисячі громадян України, серед яких, ймовірно, є особи, які постраждали від торгівлі людьми.
28 Травня, 2020 р., 10:47
УВАГА!!! Фінансова підтримка підприємців-початківців

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь