ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Червня, 2020 р., 14:06
Aдміністративно-територіальна реформа – є однією з найбільш важливих і успішних реформ і має бути завершена до місцевих виборів, призначених на жовтень цього року.
12 Червня, 2020 р., 11:56
Споживачі газу з січня 2020 року сплачують за газ та його доставку за новим порядком. Олата розподілу газу здійснюється за окремим рахунком, до 20 числа місяця, в якому споживач отримує послугу. Тобто, за червень - до 20 червня. При цьому не обов’язково чекати паперового рахунку.
12 Червня, 2020 р., 11:08
Ви споживач газу і досі не маєте Особистого кабінета на 104.ua? Скористайтеся можливістю експрес-реєстрації!Достатньо одного телефонного дзвінка!
11 Червня, 2020 р., 16:57
11.06.2020 року, відбулась обласна онлай-нарада під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Наталії Заболотної, в якій взяли участь голова районної державної адміністрації Олег Боровський, начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації Віталій Поліщук та директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Капелюшна.
11 Червня, 2020 р., 12:20
11.06.2020 року, відбулась нарада з представниками органів місцевого самоврядування за участю заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, завідувача сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Юрія Деркача, заступника військового комісара, майора Володимира Дребета, службовця районного військового комісаріату Таїсії Ярошенко щодо весняного призову на строкову військову службу.
11 Червня, 2020 р., 11:47
11 червня 2020 року відбулась нарада директорів закладів дошкільної освіти району, яку провів голова райдержадміністрації Олег Боровський, за участю заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, начальника відділу освіти райдержадміністрації Сергія Чепернатого, начальника фінансового управління райдержадміністрації Євгенії Ніколаєнко, начальника житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики, захисту довкілля райдержадміністрації Миколи Шевчука, завідувача сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Юрія Деркача, начальника Тульчинського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Юлії Щаблевської.
11 Червня, 2020 р., 11:34
Кабінет Міністрів України в середу, 10 червня, підписав «Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері відновлюваної енергетики».
11 Червня, 2020 р., 11:18
Сьогодні, 11.06.2020 року, відбулась нарада з представниками органів місцевого самоврядування щодо обліку паспортів виборчих дільниць. Перед цільовою авдиторію виступила начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Олена Траченко, яка акцентувала увагу присутніх на проведені аналізу виборчих дільниць на предмет відповідності їх описів меж, адрес, місцезнаходження і площі приміщень для голосування та приміщень дільничних виборчих комісій, інших відомостей щодо цих дільниць вимогам, в тому числі щодо безперешкодного доступу для осіб з інвалідністю, що встановлені законодавством.
11 Червня, 2020 р., 10:51
Затвердження Міжнародним валютним фондом (МВФ) програми співпраці з Україною на 5 млрд доларів США протягом 18 місяців та виділення першого траншу на суму 2,1 млрд доларів є великою перемогою для Української держави, наголосив Президент Володимир Зеленський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь