ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Червня, 2020 р., 12:15
23 червня в залі засідань районної державної адміністрації та районної ради керівники району привітали державних службовців з професійним святом.
23 Червня, 2020 р., 07:34
Дозвольте  щиро привітати вас усіх з  Днем  державної служби  та побажати подальших творчих і професійних успіхів на благо нашої держави, українського народу!
22 Червня, 2020 р., 16:45
22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Сьогодні відбулось покладання квітів до Меморіалу Слави та пам’ятника загиблим воїнам у роки Другої світової війни головою райдержадміністрації Олегом Боровським, заступником голови районної ради Надією Григорьєвою, заступником голови райдержадміністрації Юрієм Деркачем, керівником апарату райдержадміністрації Тетяною Найдою та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.   
22 Червня, 2020 р., 16:39
22 червня 2020 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Олег Боровський за участю  заступника голови райдержадміністрації Юрія Деркача, керівника  апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, служб та управлінь району.
22 Червня, 2020 р., 16:27
Голова районної державної адміністрації Олег Боровський, заступник голови районної ради Надія Григорьєва перед початком робочої наради привітали ювілярів – ветеранів органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування – Фолюшняк Євгенію Василівну – методиста денного відділення Тульчинського коледжу культури, заслуженого працівника культури України та Мельника Віктора Адамовича   - майстра спорту СРСР, чемпіона Європи з важкої атлетики серед ветеранів, вручивши їм подяки за багаторічну самовіддану працю та активну громадянську позицію.
22 Червня, 2020 р., 16:26
Щорічно, 14 березня, в Україні відзначається День українського добровольця. Враховуючи карантинні обмеження, що були започатковані з середини березня в державі загалом та в Тульчинському районі зокрема, лише сьогодні, перед початком робочої наради, грамоту Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради за мужність і відвагу, проявлені під час захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України, активну громадянську позицію та з нагоди Дня українського добровольця, було вручено Віталію Вікторовичу Харченку - учаснику антитерористичної операції, голові громадської організації  «Тульчинське районне об’єднання учасників АТО».
22 Червня, 2020 р., 16:08
Відповідно до Указу Президента України від 06.03.2020 року № 71/2020 «Про відзначення  державними нагородами України»  Грушко Любов Степанівні, керівнику народної аматорської хорової капели ім.. М.Д. Леонтовича Тульчинського районного будинку культури, присвоєно почесне звання «Заслужений працівник культури України».
22 Червня, 2020 р., 15:37
Відзначення кращих спеціалістів галузі відбулось в будинку рад 22.06.2020 року.
22 Червня, 2020 р., 14:47
Відповідно до Указу Президента України від 08.05.2020 року № 170/2020 почесне звання «Мати – героїня» присвоєно жителькам м.Тульчина: Патлатюк Оксані Володимирівні та Балан Світлані Олександрівні, а також жительці смт.Кирнасівка. Нагороди в будинку рад вручили голова райдержадміністрації Олег Боровський та заступник голови районної ради Надія Григорьєва.
22 Червня, 2020 р., 14:45
З метою підтримки обдарованої молоді Тульчинщини, враховуючи перемогу в  конкурсі «Людина року - 2019» в номінації «Спортсмен року» в актовій залі будинку рад головою райдержадміністрації Олегом Боровським та заступником голови районної ради Нідією Григорьєвою було вручено призовий сертифікат  Очеретному Ростиславу Руслановичу жителю м. Тульчин, багаторазовому призеру обласних, всеукраїнських та міжнародних змагань з ММА та бойового самбо на суму 3000 гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь