ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Липня, 2020 р., 10:33
Кабінет Міністрів України на засіданні 1 липня схвалив проекти трьох угод, які дозволять залучити фінансову допомогу Європейського Союзу, в тому числі на підтримку українських підприємців.
02 Липня, 2020 р., 10:32
Показник захворюваності на COVID-19 в Україні зріс і нині становить 58 осіб на 100 тисяч населення. Однак задіяння апаратів ШВЛ досить низьке – всього 6,5%. Про це повідомили Президенту України Володимиру Зеленському на традиційній селекторній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусу, яка відбулася під його головуванням.
02 Липня, 2020 р., 09:57
Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Впродовж багатьох літ сумлінної праці кожен з вас зробив значний внесок у становлення і розвиток служби, якій доручено важливу суспільну місію – наповнення державного бюджету.
01 Липня, 2020 р., 17:02
01 липня в кабінеті голови районної державної адміністрації відбулось чергове засідання постійнодіючої комісії з питань розгляду звернень громадян.
01 Липня, 2020 р., 16:58
01.07.2020 року відбулась онлайн-нарада за участю заступників голови облдержадміністрації, директорів департаментів, управлінь області, державних установ, голів райдержадміністрацій. Відкрив та провів  нараду перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Здітовецький.
01 Липня, 2020 р., 09:54
1 липня 2015 року в Україні запрацювали місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Це стало черговою сходинкою до розбудови системи безоплатної правової допомоги в країні. За ці п’ять років по правову допомогу звернулися понад 1,6 млн українців. Багато з них, вирішивши одну правову проблему, зверталися до фахівців системи БПД з іншим питанням. Загалом за цей час до місцевих центрів надійшло понад 2,3 млн звернень від клієнтів. Саме ці цифри свідчать про довіру українців до системи БПД.
01 Липня, 2020 р., 07:38
Щиро вітаю вас з днем архітектури України! Це свято об’єднує  не тільки архітекторів, а й всіх небайдужих до цього великого мистецтва людей. Тому  хочеться привітати усіх, чия діяльність так чи інакше пов’язана з  архітектурою. Завдяки вам в Україні існують справжні перлини зодчества, високо оцінені на міжнародному рівні. Ви зводите споруди для роботи і відпочинку, втілюєте у камені свої почуття і ця творчість удосконалює мистецьку і презентаційну складові нашої країни.
30 Червня, 2020 р., 16:44
30 червня 2020 року начальник відділу освіти райдержадміністрації Сергій Чепернатий провів робочу нараду в Зарічненському ЗЗСО І-ІІ ступенів з питання продовження реалізації концепції «Нова Українська Школа (НУШ)» у потенційному 1-му класі 2020/2021 навчального року. Приємно, що було досягнуто ряд домовленостей про співпрацю з сільським головою с. Зарічне Геннадієм Приймаком з питань матеріально-технічного забезпечення класної кімнати НУШ.
30 Червня, 2020 р., 16:23
30 червня 2020 року відбувся робочий візит начальника відділу освіти райдержадміністрації Сергія Чепернатого в заклади освіти Зарічненської сільської ради. В присутності Зарічненського сільського голови Геннадія Приймака, директора Зарічненського ЗЗСО І-ІІ ступенів Ніни Мельник та колективу сільського дошкільного закладу С.Чепернатий представив нового керівника ЗДО – Корчинську І.В., ознайомив присутніх з відповідним наказом про призначення та вручив цей документ Інні Василівні.
30 Червня, 2020 р., 15:52
прожитковий мінімум з липня 2020 року становить:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь