ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

30 Червня, 2020 р., 15:50
30 червня 2020 року в м. Тульчині заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач і начальник відділу освіти райдержадміністрації Сергій Чепернатий провели моніторинг процесу підготовки до проведення ЗНО з української мови, зокрема, в частині дотримання всіх правил та вимог чинного законодавства щодо забезпечення підвезення дітей та супроводжуючих осіб до пунктів складання ЗНО в умовах карантинних обмежень, поспілкувалися з учнями і директорами ЗЗСО, побажали учням успіхів.
30 Червня, 2020 р., 15:16
Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 17.06.2020 року № 396 «Про відзначення на Вінниччині 24-ї річниці Конституції України» почесною грамотою обласної державної адміністрації та обласної Ради нагороджено Барановського Олександра Борисовича - начальника Тульчинського відділу Немирівської місцевої прокуратури Вінницької області.
30 Червня, 2020 р., 15:03
Розпочато сертифікацію насіннєвого матеріалу – польове оцінювання (інспектування). Це цілий комплекс заходів з визначення сортової чистоти (типовості), вмісту видової та сортової домішки, засміченості бур’янами, ураженості хворобами та заселеності шкідниками з єдиною метою – визначення придатності урожаю для використання в насінницьких цілях. Проведення польового оцінювання регламентується Порядком проведення сертифікації, видачі та скасування сертифікатів на насіння та/або садивний матеріал, затвердженим Постановою КМУ від 21 лютого 2017 року № 97 та методиками польового оцінювання відповідних культур.
28 Червня, 2020 р., 08:06
Сердечно вітаю вас з прекрасним літнім святом молодості, краси, енергії та завзяття – Днем молоді! Є глибоко символічним те, що День молоді ми відзначаємо в найтеплішу червневу пору. Як відомо, погоже літо сіє в людський душах надію на добрий та щедрий урожай восени. Так і наша розумна, талановита, красива та сонячна молодь дарує нам упевненість у щасливому майбутньому рідного краю та України.
28 Червня, 2020 р., 08:03
Прийняття Конституції — це одна зі сходинок становлення України незалежною та демократичною державою. Адже вона визнає найціннішим – життя людини, її здоров’я, честь і гідність, надає кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання. І обов’язок кожного українця поважати Конституцію та дотримуватись її законів.
26 Червня, 2020 р., 16:03
Українці отримають іпотеку під 10% річних, точніше під 9,99%. Про це повідомляють на офіційній фейсбук-сторінці Офісу Президента України. Про таку можливість сьогодні заявив ПриватБанк, де з 1 липня 2020 року починає діяти держпрограма «Доступне житло під 10%». 
26 Червня, 2020 р., 15:59
Зважаючи на стрімкий зріст захворювання на  COVID-19, що поширюється по всій території України та Вінничини в цілому 26 червня 2020 р. в конференц-залі будинку рад під головуванням голови Тульчинської райдержадміністрації, голови комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Олега Боровського було  проведено позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС на якому були розглянуті наступні питання:
26 Червня, 2020 р., 15:03
Сьогодні, голова райдержадміністрації Олег Боровський, заступник голови районної ради Надія Григорьєва, заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Найда привітали Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради з наданням нецільової матеріальної допомоги з нагоди 24-ї річниці Конституції України: Богача М.В. - начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Веретковського В.В., Гриневич Н.В., Михайленко О.С. - учасників бойових дій антитерористичної операції на Сході України, Ніколаєнко Є.І – начальника фінансового управління райдержадміністрації, Притуляк Б.П. - старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Тульчинського відділення поліції Немирівського відділу ГУ НП У Вінницькій області, Процишену Т.В - Кирнасівського селищного голову, Рудика С.В - начальника Тульчинського районного сектору ГУ ДСНС У Вінницькій області, Чепернатого С.В. - начальника відділу освіти райдержадміністрації, Тимчик А.В. - директора Нестерварського закладу дошкільної освіти, Швець О.В. - депутата районної ради 7 скликання та Шарлай С.В. - директора Нестерварського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.
26 Червня, 2020 р., 14:33
Сьогодні, 26 червня,  голова райдержадміністрації Олег Боровський провів зустріч з представниками різних сторін конфлікту,  який склався навколо ТОВ «Кирнасівський цукровий завод».
26 Червня, 2020 р., 11:49
23 червня 2020 року проведено перерахунок житлової субсидії для відшкодування витрат на житлово-комунальні послуги на червень в зв’язку із зміною тарифу на природний газ (2,783996 грн.) – 5974  сім’ям, з них:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь