ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Липня, 2020 р., 10:03
У зв'язку з проведенням планових ремонтних робіт з реконструкції, ремонту та обслуговування системи газопостачання ГРС «Тарасівка», з 15 липня 2020 рок тимчасово буде припинено газопостачання населених пунктів: с.Тарасівка, с.Крищинці, с.Холодівка, с.Михайлівка Тульчинського району.
12 Липня, 2020 р., 09:27
Щиро та сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем рибалки. Повсякденна кропітка праця вимагає від вас повної відданості справі, наполегливості, високого професіоналізму, що виражається у збереженні та примноженні рибних запасів. Нехай водойми, які знаходяться у вашому підпорядкуванні, переповнюються рибою. Бажаю сил і наснаги у вашій нелегкій, але благородній справі – охороні водних живих ресурсів та їх раціонального використання. Шановні рибалки - любителі! Зичу вам прекрасного відпочинку та  рибальської удачі! Особистого щастя вам усім, радості, гарного настрою, енергії, ентузіазму, завзяття у повсякденній праці і міцного здоров'я.
10 Липня, 2020 р., 17:02
10 липня 2020 р. в конференц-залі будинку рад під головуванням заступника голови Тульчинської райдержадміністрації, заступника  голови комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Юрія Деркача було проведено позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС на якому було розглянуто питання щодо призупинення роботи ПСК «Тульчинський ринок».
10 Липня, 2020 р., 15:43
Шановні вінничани! За минулу добу на Вінниччині зареєстровано 39 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19 та 2 - летальних.
10 Липня, 2020 р., 09:28
Субсидією для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг користується 1017 сімей. Для призначення субсидії для відшкодування витрат на придбання твердого палива та скрапленого газу готівкою на 2020 рік – прийнято 863 заяви, призначено субсидію 854 сім’ям ( з них призначено в розмірі 0,00 грн. – 69 сім’ям)  на суму – 2778,8 тис. грн. (середній розмір субсидії складає – 3535,2 грн.).
09 Липня, 2020 р., 15:58
9 липня 2020 року продовжився попередній об’їзд закладів загальної середньої освіти району з метою успішної реалізації Концепції «Нова Українська Школа» (НУШ) на території Тульчинщини.
09 Липня, 2020 р., 12:02
Уряд на засіданні 8 липня затвердив розпорядження про виділення коштів за програмою соціально-економічного розвитку регіонів.
09 Липня, 2020 р., 11:55
Будьте обережними під час розрахунків у мережі Інтернет. Шахраї створюють вебсервіси, які пропонують фейкові послуги (поповнення мобільного, грошовий переказ, покупку авіаквитка). Візуально такі сайти схожі на легітимні сервіси. Вони залучають клієнтів за допомогою дуже вигідних пропозицій (наприклад, обіцяючи дуже низькі ціни на послуги, нульову комісію тощо). Мета злочинців – змусити клієнта залишити конфіденційні дані своєї картки в платіжній формі на сайті. Що робити?
09 Липня, 2020 р., 11:54
Телефонне шахрайство – це найпоширеніший вид шахрайства. І дуже часто від нього страждають люди поважного віку.
09 Липня, 2020 р., 11:53
Карантин та поширення #коронавірусу, добре демонструють, хто чого вартий. Одні люди допомагають тим, хто їх оточує, інші намагаються їх ошукати. На жаль, навіть зараз шахраї не збавили оберти. Шахраї масово розсилають SMS від імені банків, Нацбанку чи Кабміну із пропозицією отримати нібито «державну допомогу». Для цього вони вимагають повідомити номер своєї платіжної картки, термін її дії та іншу платіжну інформацію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь