ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Грудня, 2023 р., 08:24
Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces повідомляє, що у ніч на 21 грудня 2023 року російські окупанти атакували ударними БпЛА типу «Shahed» із трьох напрямків: Чауда – окупований Крим, Приморсько-Ахтарськ, Курськ – рф.
20 Грудня, 2023 р., 17:00
За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його заступник Олександр Піщик провів нараду з керівництвом територіальних центрів комплектування, районних військових адміністрацій, представниками Національної поліції та профільних структурних підрозділів обласної військової адміністрації.
20 Грудня, 2023 р., 14:21
Відділ економіки, стратегічного та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату районної військової адміністрації  інформує, що відповідно інформації Міністерства економіки України щодо розширення грантової підтримки  аграріїв, на сьогоднішній день здійснюється  реалізація  грантової програми підтримки бізнесу від Данської ради у справах біженців, яка фінансується  урядами  Швейцарії  та  Великої Британії.
20 Грудня, 2023 р., 12:59
Начальник ОВА Сергій Борзов підкреслив, що в умовах воєнного стану питання раціонального та ефективного використання бюджетних коштів особливо актуальне.
20 Грудня, 2023 р., 12:42
На  передодні Різдвяно-новорічних свят, начальник  Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та його заступники завітали до кожної дитячої родини полеглих Героїв 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка в Тульчинському районі, аби від імені командування бригади, Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова та від себе особисто привітати з прийдешніми святами.
20 Грудня, 2023 р., 12:20
Сьогодні, навколішки з державними прапорами, квітами зустрінуть Лисова Василя Юрійовича, 16 вересня 1984 року народження, жителя смт.Брацлав та проведуть до місця вічного спочинку.
20 Грудня, 2023 р., 11:20
Із 2018 року в Україні діє програма «пакунок малюка», яка надає можливість родинам отримати набір необхідних речей для новонароджених. За ці роки програма постійно вдосконалювалася, — зараз у такому «бебі-боксі» є фактично все, що потрібно дитині в перші місяці життя. За ці п’ять років його розмір збільшився чи не вдвічі – зараз це величезна коробка вагою майже в 16 кг.
20 Грудня, 2023 р., 09:53
Сьогодні єдиним робочим майданчиком щодо ключових принципів миру в Україні є запропонована нашою державою Формула миру. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час підсумкової пресконференції в Києві.
20 Грудня, 2023 р., 09:17
Відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну. Саме їхні подвиги надихають сотні тисяч українців на боротьбу з російською агресією.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь