ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Грудня, 2023 р., 12:40
Закінчується поточний  рік, а згідно затвердженого графіка добігають до завершення виїзні прийоми громадян у другому півріччі. Сьогодні, 13 грудня 2023 року начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк здійснив виїзний прийом громадян Городківської громади.
13 Грудня, 2023 р., 10:43
За час повномасштабної війни максимально проявилися особливості кожного з регіонів країни, спричинені їхніми розташуванням, природними умовами та економічним потенціалом. А головне – віддаленістю від зони бойових дій. Вінниччині на другому році війни припала роль годувальниці і прихистку для сотень тисяч людей, які залишилися без домівки. Отже, головним завданням обласної влади стало забезпечення в регіоні, попри виклики воєнного часу, стабільності і безпекової ситуації, за якої може розвиватися економіка, забезпечуватись підтримка військових і переселенців.
12 Грудня, 2023 р., 17:31
Збій у роботі «Київстару» НЕ впливає на систему вуличного оповіщення про повітряну тривогу на Вінниччині.
12 Грудня, 2023 р., 14:44
Тульчинці підтримують Збройні сили України і  роблять всій внесок в перемогу та надають   якомога більшу кількість благодійної допомоги, що збереже їхні життя. Результатом такої співпраці стало те, що в листопаді 2023 року начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов здійснив передачу 30 пікапів для укомплектування зенітно-кулеметного батальйону,  який   здійснює оборонні заходи на території нашої області. Серед  коштів зібраних  на придбання транспортних засобів, також є чималий вклад   жителів нашого району.  Саме цим значним вкладом у спільну справу підтримки наших захисників, тульчинці   висловили  слова вдячності  командиру батальйону підполковнику Володимиру Дребету та всьому особовому складу за професійність та віддану службу у справі сумлінного і чесного виконання військового обов'язку.
12 Грудня, 2023 р., 12:23
Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у підсумковому у 2023 році засіданні Ради безбар’єрності «Безбар’єрність для всіх».
12 Грудня, 2023 р., 11:47
Увага! Важлива інформація! 12 грудня 2023 року у проміжку часу між 12.00 та 15.00 на Джугастранському родовищі буде проведено масовий вибух з метою подрібнення скальних порід.
12 Грудня, 2023 р., 11:44
Фонд Східна Європа у співпраці з Міністерством молоді та спорту України розробили курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності». 
12 Грудня, 2023 р., 11:16
Результати анкетування, проведеного на Вінниччині обласним координатором Координаційного центру КМУ в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" показали, що після початку повномасштабного вторгнення навантаження на заклади охорони здоров'я зросло в рази.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь