ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Грудня, 2023 р., 08:23
У ніч на 14 грудня 2023 року російські окупанти атакували ударними БпЛА та зенітними керованими ракетами С-300.
14 Грудня, 2023 р., 08:18
Прозорість державних закупівель та доцільність їх проведення – один з основних пріоритетів роботи усіх органів влади.
14 Грудня, 2023 р., 08:00
Саме цього дня, у 1986 році, було офіційно повідомлено про завершення будівництва саркофага над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС.
13 Грудня, 2023 р., 15:28
Кожна сім’я, в якій народилася дитина, має право на отримання від держави одноразової допомоги у вигляді «пакунка малюка» (бебі бокса). Це – набір із понад 90 якісних засобів та виробів – усе, що точно знадобиться в перші місяці для догляду за немовлям: підгузки, пелюшки, ковдри, матрац, рушник, засоби гігієни, іграшки тощо.
13 Грудня, 2023 р., 15:28
Як зазначають у Міністерстві охорони здоров'я України завдяки можливостям інформаційно-комунікаційної системи донорства крові «єКров» процедура здачі крові буде спрощена і впорядкована. Адміністративні процедури та виробничі процеси будуть функціонально автоматизовані.
13 Грудня, 2023 р., 15:18
Дошкільним навчальним закладам Піщанської та Городківської громад вручено спеціальні дитячі бокси, які було розподілено пропорційно до кількості дітей в закладі. Один такий бокс розрахований на 30 вихованців дошкільної освіти. Який наповнено розвиваючими та настільними іграми, зошитами, книгами та методичними посібниками для вихователів. Тому й називається кожна коробка: «НУМО, відкривай та розвивай». Дана ініціатива стала можливою завдяки Міністерству освіти України, Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова та за сприяння Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).
13 Грудня, 2023 р., 14:17
Зловмисники створюють у месенджерах фейкові боти оператора зв’язку Kyivstar. Шахраї розповсюджують фішингові посилання під приводом компенсації та інформування про терміни відновлення роботи сервісів оператора.
13 Грудня, 2023 р., 14:01
Сьогодні, на базі  ДУ Крижопільський виправний центр (№113), відбулось виїзне засідання Спостережної комісії Тульчинської районної військової адміністрації. В роботі якої взяв участь начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь