ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Грудня, 2023 р., 15:18
Триває війна, яка забирає життя наших громадян. Збільшується кількість тих, хто доєднався до Небесного війська, захищаючи незалежність та цілісність нашої держави.
06 Грудня, 2023 р., 12:19
Комітет Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг розпочав роботу з аналізу ефективності та реалізації Закону України «Про ринок природного газу» від 9 квітня 2015 року № 329-VIII.
06 Грудня, 2023 р., 11:36
6 грудня  Україна відзначає  важливий день - День Збройних сил України. В цей день ми по особливому дякуємо нашим мужнім, хоробрим та доблесним Захисникам та Захисницям  за захист Батьківщини та стримування ворога.
06 Грудня, 2023 р., 09:56
6 грудня. Сьома ранку. День Збройних Сил України. День сильних. День сміливих. День незламних. Чоловіків і жінок. Воїнів. Героїв.
06 Грудня, 2023 р., 08:29
Цього року День Святого Миколая українці святкують згідно з новим календарем. В цю зимову ніч Святий Миколай знову прийде на Землю, щоб подарувати радість дітлахам. А дорослим нехай принесе частинку спогадів дитинства, щоб кожен згадав, як це прекрасно завжди вірити в чудеса.
06 Грудня, 2023 р., 08:28
За інформацією Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces у ніч на 6 грудня 2023 року окупанти атакували Україну безпілотниками типу «Shahed» з двох напрямків – мис Чауда (Крим) та Курська область -рф.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь