ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

04 Грудня, 2023 р., 12:56
Він служив вірою і правдою  за нашу Україну, за незалежність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця. Війна продовжує множити горе, забираючи дорогих і рідних людей.
04 Грудня, 2023 р., 12:04
Відтепер медзаклади можуть обмінюватися документами з військовими частинами, ТЦК та службами соціальної підтримки через систему електронного документообігу.
04 Грудня, 2023 р., 12:04
Недержавний аналітичний центр «Українські студії стратегічних досліджень» оголосив Всеукраїнський конкурс есе для молоді на тему: «Світ без росії: нові виклики та перспективи» в межах Бандерівських читань.
04 Грудня, 2023 р., 08:14
За інформацією Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces у ніч на 4 грудня 2023 року противник атакував 23-ма ударними БпЛА «Shahed-136/131» з мису Чауда – окупований Крим та керованою авіаційною ракетою – з повітряного простору окупованої Херсонщини.
01 Грудня, 2023 р., 14:57
Як повідомляє ГУНП у Вінницькій області, відтепер вінничани зможуть викликати рятувальників, поліцейських, медиків або працівників газової служби регіону, звернувшись за єдиним номером телефону 112.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь