ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Листопада, 2023 р., 08:07
За інформацією Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces у ніч на 29 листопада 2023 року противник атакував ударними БпЛА типу «Shahed» з напрямку Приморсько-Ахтарськ -рф. та керованими авіаційними ракетами Х-59 з повітряного простору окупованої Херсонщини.
28 Листопада, 2023 р., 17:04
Держава – це, у першу чергу, люди. В умовах війни підтримка кожного як ніколи на часі. Саме тому важливо об’єднати зусилля, щоб допомогти військовим та цивільним у подоланні внутрішніх викликів.
28 Листопада, 2023 р., 16:32
Триває вручення боксів «НУМО, відкривай та розвивай», які за дорученням начальника районної  військової адміністрації Олександра Гаврилюка, передали діткам Томашпільської та Шпиківської громадам.
28 Листопада, 2023 р., 15:07
Сьогодні, 28 листопада 2023 року відбулась 43 сесія Студенянської сільської ради 8 скликання в якій взяв участь начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк.
28 Листопада, 2023 р., 11:12
Холодова травма або переохолодження – один із найбільших ризиків (разом із переломами кінцівок), які несе із собою зима.
28 Листопада, 2023 р., 11:11
У поточному році держава забезпечила Вінниччину рекордною субвенцією для виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення захисникам і родинам загиблих.
28 Листопада, 2023 р., 10:53
Цієї ночі, 28 листопада 2023 року, протиповітряною обороною знищено ударний БпЛА типу «Shahed», а під ранок, на півдні – розвідувальний БпЛА оперативно-тактичного рівня «Орлан-10».
28 Листопада, 2023 р., 09:56
На запрошення районної Асоціації футболу за підтримки районної військової адміністрації та Тульчинської міської ради, цьогоріч на старт змагання зголосилося десять самобутніх колективів кількох районів області, які в два кола визначать чемпіона та призерів. Але головне-це чергова допомога героям-захисникам ЗСУ! Одразу після першого туру 17 тис.грн. зібраних кожною з команд за участі вболівальників турніру вже спрямовано на ремонт пошкодженого автомобіля землякам зі 169 батальйону ТрО. Наразі збір триває. Щиро вдячні усім,хто долучився та продовжуємо роботу з підтримки героїв-земляків. Наприкінці тижня плануємо черговий візит до Реабілітаційного Центру м. Вінниці,яким системно опікуємось. Запрошуємо до співпраці усіх небайдужих. Перемагаймо разом! Слава ЗСУ! Слава Україні!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь