ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Квітня, 2023 р., 08:16
Слава Україні! Розпочалася чотириста двадцять перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.
20 Квітня, 2023 р., 08:15
Цієї ночі противник знову атакував Україну ударними дронами-камікадзе з південно-східного напрямку.
20 Квітня, 2023 р., 08:12
Сьогодні члени делегацій Лодзинського воєводства Республіки Польща та  Ліберецького краю Чеської Республіки ознайомились з роботою Вінницького обласного пансіонату людей з інвалідністю та осіб похилого віку. 
19 Квітня, 2023 р., 14:41
Сьогодні, 19 квітня, Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов разом з польською та чеською делегаціями, які наразі перебувають з робочим візитом на Вінничччині, відвідали місце трагедії, яка сталася внаслідок ракетного удару 14 липня на площі Перемоги.
19 Квітня, 2023 р., 11:58
Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов провів офіційну зустріч з делегацією з Лодзинського воєводства (Республіка Польща) на чолі з Маршалком Гжегожем Шрайбером.
19 Квітня, 2023 р., 11:06
Під час робочої поїздки у Полтавську область Президент України Володимир Зеленський відвідав один із медичних закладів, де лікуються українські військовослужбовці.
19 Квітня, 2023 р., 09:57
Мета кампанії – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров'я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан.
19 Квітня, 2023 р., 09:16
Уряд ухвалив відповідну постанову. Тож працюємо над Платформою для для швидкого створення державних реєстрів та послуг спільно з Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України. Це допоможе ефективно працювати з інформацією та захистить персональні дані українців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь