ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Квітня, 2023 р., 08:27
особового складу / personnel ‒ близько/ about 187770 (+690) осіб ліквідовано / persons were liquidated,
25 Квітня, 2023 р., 08:00
Слава Україні! Розпочалася чотириста двадцять шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.
24 Квітня, 2023 р., 16:48
26 квітня 2023 року відзначають 37-у річницю з моменту аварії на Чорнобильській АЕС. Чергова річниця Чорнобильської катастрофи – це день вшанування подвигу ліквідаторів, який ми не маємо права забувати, і сумних спогадів переселенців про життя  «до аварії».  Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. До теперішнього часу не існує єдиних даних щодо жертв цієї катастрофи та масштабів трагедії. Сьогоднішні події  ставлять перед нами нові виклики, адже під час російського вторгнення в Україну Чорнобильська АЕС була окупована російськими військами. Станцію звільнили 31 березня 2022 року.
24 Квітня, 2023 р., 15:27
Отримати документ ви зможете онлайн у Дії. Нова послуга доступна в застосунку для всіх користувачів, які досягли 14 років. Щоб отримати витяг про несудимість у Дії, потрібно: 1. у застосунку перейти в розділ Послуги; 2. вибрати Довідки та витяги — Витяг про відсутність судимості; 3. вибрати тип та мету запиту; 4. заповнити дані про себе; 5. надіслати запит.
24 Квітня, 2023 р., 14:32
Сьогодні Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов вручив медичне обладнання для обласної дитячої лікарні. Відповідний Сертифікат передали керівництву медичного закладу.
24 Квітня, 2023 р., 14:30
Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна провела нараду з керівниками закладів фахової передвищої та вищої освіти, які фінансуються з обласного бюджету.
24 Квітня, 2023 р., 08:27
На виконання доручення начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія БОРЗОВА, 21.04.2023 р. с. Студена під головуванням начальника районної військової адміністрації Олександра ГАВРИЛЮКА відбулася нарада щодо виконання завдань з оформлення органами Держприкордонслужби прав постійного користування земельними ділянками шириною 30-50 метрів, що перебувають в державній та комунальній власності вздовж  лінії державного кордону.
24 Квітня, 2023 р., 08:20
З нагоди Всесвітнього дня книги та авторського права, який відзначається 23 квітня, перша леді України Олена Зеленська розповіла про розвиток свого проекту «Українська книжкова поличка», у межах якого відбувається передача українських видань провідним бібліотекам світу. Так, книжки отримали Національна бібліотека Вірменії, бібліотека Спільноти зовнішньої політики Індонезії, Центральна бібліотека Столичної бібліотеки Угорщини, Мариборська бібліотека Словенії, бібліотека Муніципального музею Кіпру, міська бібліотека м. Лінчепінг у Швеції. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь