ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Травня, 2024 р., 15:30
Рятувальники Вінниччини повідомляють про погіршення погодних умов.
24 Травня, 2024 р., 15:14
Першу чергу реконструкції Клінічного центру термічної травми і пластичної хірургії обласної клінічної лікарні ім. М.І. Пирогова завершено.
24 Травня, 2024 р., 14:31
Надзвичайний та Повноважний Посол Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Мартін Гарріс з робочим візитом відвідав Вінницьку область.
24 Травня, 2024 р., 12:30
Сьогодні, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк провів нараду з головами територіальних громад району, на якій розглянуто питання щодо виконання заходів мобілізації людських та транспортних ресурсів на території району.
24 Травня, 2024 р., 11:26
Все у нашому житті пов’язане із жінкою. Жінка – мати, бабуся, дружина, кохана. Але перш за все вона є матір’ю. Ніжна та дбайлива, мудра та невтомна берегиня великого сімейного вогнища, вона народжує та виховує дітей, даруючи їм материнську ласку та турботу. Такі жінки живуть серед нас.
24 Травня, 2024 р., 11:03
Начальник ОВА Сергій Борзов зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Мартіном Гаррісом, який відвідав Вінниччину з робочим візитом.
24 Травня, 2024 р., 10:35
В рідному селі Заболотне Крижопільської громади, відкрито меморіальну дошку Тимченку Олександру Сергійовичу.
24 Травня, 2024 р., 09:00
У рамках Місяця обізнаності про ментальне здоров’я, що відзначається щороку майже у всьому світі протягом травня, на Вінниччині відбувся захід «Осмислення. Цінності та історії стійкості».
24 Травня, 2024 р., 08:27
Вчора, в  селі Гонорівка одразу сім меморіальних дошок відкрито біля Гонорівського Будинку культури - філії КЗ"ЦКІД Вінницької області" Студенянської громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь