ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Травня, 2024 р., 08:53
Не встигла уговтатись Шпиківська громада від трагічної звістки про втрату, як знову отримала чергове сповіщення.
21 Травня, 2024 р., 08:07
«Я щаслива, що моя команда дійшла до обласного рівня такого крутого проєкту. Ми змагалися із сильними суперницями. Отримали стільки класних емоцій, - каже Алла Поліщук, учасниця команди «Скорпіони» Тульчинського ліцею №2.
20 Травня, 2024 р., 16:01
Діти внутрішньо переміщених осіб, які навчаються у школах Вінниці та області, продовжують отримувати ортопедичні рюкзаки з навчальним приладдям від американських партнерів.
20 Травня, 2024 р., 15:13
Минулий тиждень для Захисників та Захисниць розпочався з іпотерапії (метод реабілітації, заснований на взаємодії людей зі спеціально навченими кіньми).
20 Травня, 2024 р., 12:34
Цивільний захист під час повномасштабної війни – беззаперечний пріоритет!
20 Травня, 2024 р., 12:33
Чергова болюча рана у трагічному калейдоскопі нашої реальності. В село с.Крищинці Тульчинської громади прийшла чергова трагічна новина. Знову на щиті повертатиметься до рідного дому наш земляк. Від рук російського агресора загинув Лесько Володимир Васильович, 28 липня 1987 року народження.
20 Травня, 2024 р., 09:48
Наша країна очікує, що учасники Глобального саміту миру разом складуть план дій щодо трьох пунктів. Про це Президент України Володимир Зеленський сказав в інтервʼю французькому інформагентству AFP.
20 Травня, 2024 р., 08:47
07 травня 2024 року у Всеукраїнському молодіжному центрі відбулась презентація освітнього серіалу «Інклюзивна молодіжна робота», який є результатом роботи з інклюзією, що активізувалася завдяки ініціативі першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів». Серіал представляє собою важливий інструмент в молодіжній роботі, який допоможе ефективно залучати молодь до своїх проєктів і заходів, а також розкриє основні методи роботи з різними молодіжними групами, зокрема, з молоддю, яка має інвалідність.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь