ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Травня, 2024 р., 16:49
Завтра, 18 травня, набуває чинності оновлений Закон про мобілізацію. Що це означає? Відзавтра всі військовозобов'язані віком 18-60 років протягом 60 днів — до 16 липня включно, повинні оновити свої облікові дані: мобільний телефон, фактичне місце проживання та e-mail (за наявності). Під час оновлення даних направлення на ВЛК видаватися не буде. Таке направлення може бути виписане у разі потреби згодом. Оновити дані можна будь-яким із наступних зручних для вас способів. Онлайн - через застосунок Резерв+. Він буде доступний для завантаження на смартфонах через App Store та Google Play Market з 18 травня. Резерв+  надає можливість оперативного оновлення даних та доступу до інформації у реєстрі Оберіг. Це зручний спосіб виконання обов’язкової процедури оновлення особистих даних. Після оновлення даних у застосунку ви зможете побачити інформацію з реєстру Оберіг щодо себе. Також оновити дані можна офлайн у Територіальних центрах комплектування або Центрах надання адміністративних послуг, які діють по всій країні. Якщо ви будете оновлювати дані через ТЦК, окрім самого витягу з реєстру, ви також отримаєте відповідну відмітку у військовий квиток. З 18 червня у застосунку Резерв+ також з'явиться QR-код, відсканувавши який відповідні представники влади зможуть миттєво отримати інформацію про ваш статус як військовозобовʼязаного, призовника або резервіста.
17 Травня, 2024 р., 16:41
До Всесвітнього дня вишиванки в області провели День спільнодії під гаслом: «Моя вишиванка – оберіг моєї стійкості».
17 Травня, 2024 р., 11:37
Кожен українець може допомогти енергосистемі впоратись із кризою. Щоб уникнути відключень, економте електроенергію, особливо у ранковий та вечірній час з 7:00 до 11:00 та з 18:00 до 23:00. Детальніше – в інфографіці.
17 Травня, 2024 р., 11:35
Мінцифра разом з Міністерством фінансів та міжнародними партнерами запускає в Дії опитування для працівників ДСНС, які з початку повномасштабного вторгнення отримували заробітні плати завдяки Прямій бюджетній підтримці США (Direct Budget Support — DBS).
17 Травня, 2024 р., 08:04
У ніч на 17 травня 2024 року ворог атакував 20-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із районів Приморсько-Ахтарськ та Курськ – рф.
16 Травня, 2024 р., 16:17
Як повідомив Начальник ОВА Сергій Борзов,  для наших нацгвардійців бригади «Червона калина» передали два нових квадроцикли з об'ємом двигуна 1000 см³ та 5 FPV дронів.
16 Травня, 2024 р., 16:16
До Вашої уваги дайджест новин: «Всеукраїнська програма ментального здоров’я. Регіональна координація» квітень 2024.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь