ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Квітня, 2021 р., 16:32
Підприємці можуть оформити одноразову матеріальну допомогу від держави в Дії. ФОПи та наймані працівники, діяльність яких була призупинена під час перебування області в “червоній” зоні, можуть подати заявку на отримання одноразової матеріальної допомоги в розмірі 8 тис. грн.
20 Квітня, 2021 р., 16:31
Ситуацію з проходженням третьої хвилі пандемії коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні обговорили на традиційній селекторній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського.
20 Квітня, 2021 р., 15:26
Сектор з питань оборони та цивільного захисту апарату райдержадміністрації повідомляє, що щорічно лісові пожежі завдають непоправного збитку природі і державі. Найбільша кількість пожеж, як правило, припадає на весняно-літній період. Піклування про лісові багатства, їх поповнення та збереження – завдання самої людини і вирішувати його потрібно повсякденно.
20 Квітня, 2021 р., 14:29
Першими отримали щеплення мешканці і працівники Ладижинського дитячого будинку інтернату та обласного пансіонату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку.
20 Квітня, 2021 р., 14:23
Відділ стратегічного розвитку, економіки, інфраструктури та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації інформує, що розпочато відбір на четверту програму Школи лідерів громад, яка відбудеться влітку!
20 Квітня, 2021 р., 10:40
За минулу добу в Україні проти COVID-19 було щеплено 12144 особи. З них вакциновано першою дозою – 12144 людини, завершили вакцинацію (отримали дві дози) – 0 осіб.
19 Квітня, 2021 р., 16:59
З 1 травня побутові споживачі ТОВ «Вінницягаз Збут» зможуть обирати для себе зручний тариф на газ. Компанія підготувала для своїх клієнтів кілька цікавих комерційних пропозицій. Серед них — ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ», «ТВІЙ ГАЗ РІВНИЙ ПЛАТІЖ», «ТВІЙ ГАЗ МІСЯЧНИЙ» та «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ».
19 Квітня, 2021 р., 16:38
Сьогодні, 19 квітня 2021 року відбулась апаратна нарада за участю заступників голови райдержадміністрації Володимира Скалія та Ганни Сінчак, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, начальників: управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, головних спеціалістів апарату райдержадміністрації. Відкрив на вів нараду голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк.
19 Квітня, 2021 р., 15:50
Відділ стратегічного розвитку, економіки, інфраструктури та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації інформує, що у травні українці відпочиватимуть 13 днів, а робочих днів буде 18. Двічі у травні будуть тривалі вихідні - по 3 та 4 дні поспіль.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь