ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Квітня, 2021 р., 15:39
Президент Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради як невідкладний проект Закону України «Про ліквідацію Окружного адміністративного суду міста Києва».
13 Квітня, 2021 р., 14:28
Склад вакцин проти COVID-19 залежить від технології, що використовувалася для їх розробки.
13 Квітня, 2021 р., 12:18
Вчора, 12 квітня о 23.30, вакцина проти гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, «КОРОНОВАК Вакцина для профілактики вирощена з використанням клітин VERO), інактивована» надійшла на регіональний склад зберігання вакцин.
13 Квітня, 2021 р., 12:15
13 квітня 2021 року  відбулось обласне онлайн-засідання за участю директорів департаментів, управлінь та служб області, голів райдержадміністрацій. Відкрила та провела засідання перший заступник голови облдержадміністрації Наталя Заболотна. В районній студії учасником засідання оперативного штабу був голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк.
13 Квітня, 2021 р., 10:09
200 тисяч доз вакцини CoronaVac виробництва Sinovac Biotech, які пройшли лабораторний контроль в Міністерстві охорони здоров’я України, 12 квітня надійшли в регіональні склади зберігання вакцин. Щеплення цією вакциною проти COVID-19 розпочнеться 13 квітня. “Вакцина CoronaVac йде на маломобільні групи населення та осіб, які за ними доглядають. Також будемо вакцинувати CoronaVac працівників, що проводитимуть зовнішнє незалежне оцінювання у 2021 році”, – зазначив головний державний санітарний лікар, заступник Міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко.
13 Квітня, 2021 р., 09:56
На засіданні Міжвідомчої робочої групи з розроблення проєкту Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні, яке відбулося 12 квітня 2021 року під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, перша леді Олена Зеленська запропонувала створення Ради безбар’єрності, яка б проводила моніторинг виконання передбачених заходів, розробки та реалізації програм, звітувала про виконання цільових показників. Рада має стати майданчиком для обговорення та пошуку спільних рішень, в тому числі з питань міжсекторальної взаємодії, що своєю чергою, забезпечить ефективну реалізацію Нацстратегії безбар’єрності. «Важливо, щоб усі напрацювання були втілені у життя, а не залишились на папері. Тому я пропоную створити Раду безбар’єрності. Основною метою її створення я бачу моніторинг та контроль стану виконання Нацстратегії, реалізації запланованих програм, розроблених на рівні ОДА, узгодження складних питань міжсекторальної взаємодії», – зазначила Олена Зеленська.
13 Квітня, 2021 р., 09:36
За минулу добу в Україні проти COVID-19 було щеплено 10135 осіб. З них вакциновано першою дозою – 10135 людей, завершили вакцинацію (отримали дві дози) – 0 осіб.
13 Квітня, 2021 р., 08:42
Кабінетом Міністрів України прийнято Порядок використання коштів державного бюджету, передбачених для виплати щорічної разової грошової допомоги ветеранам війни і жертвам нацистських переслідувань, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 08 квітня 2021 року № 325 «Деякі питання виплати разової грошової допомоги, передбаченої Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і “Про жертви нацистських переслідувань».
13 Квітня, 2021 р., 08:41
12 квітня, Кабінет Міністрів України затвердив перелік програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь