ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Квітня, 2021 р., 14:23
У зв’язку із чисельними публікаціями в засобах масової інформації щодо змін у законодавстві з 30 червня 2021 року, відповідно до яких в Україні будуть оплачуватись лише лікарняні, видані на час проходження реабілітаційного лікування, повідомляємо.
07 Квітня, 2021 р., 12:05
Порядок проведення перерахунку пенсій особам, які продовжують працювати, встановлено частиною четвертою статті 42 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» (далі — Закон 1058) і постановою правління Пенсійного фонду України № 10-1 від 18.05.2018 «Про затвердження Порядку перерахунку пенси без додаткового звернення особи відповідно до частини четвертої статті 42 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування».
07 Квітня, 2021 р., 10:12
Останнім часом значно почастішали пошкодження газопроводів сторонніми особами при проведенні земляних робіт. Це викликає неабияку стурбованість АТ «Вінницягаз».
07 Квітня, 2021 р., 10:11
  Україна уклала договір з американською фармацевтичною корпорацією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини проти COVID-19, про що у лютому домовлялися Президент України Володимир Зеленський та головний виконавчий директор Pfizer Альберт Бурла. «Сьогодні дуже важливий день для України і для українців – ми сьогодні нарешті підписали важливий контракт з компанією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини Pfizer.
07 Квітня, 2021 р., 09:45
За минулу добу в Україні проти COVID-19 було щеплено 15585 осіб. З них вакциновано 1 дозою – 15585 людей, завершили вакцинацію (отримали 2 дози) –  0 осіб. Усього з початку кампанії з вакцинації щеплено 320 265 осіб, з них отримали 1 дозу – 320 263 людини, завершили вакцинацію (отримали 2 дози) – 2 особи.За 06 квітня 2021 року було зроблено на 2729 щеплень більше, ніж за попередню добу.  Вакцинацію здійснювали силами 127 мобільних бригад з імунізації та 755 пунктів щеплення.Найбільшу кількість щеплень за 06 квітня 2021 року було проведено у м. Києві області – 1819 щеплень, а за весь період вакцинальної кампанії – також у м. Києві – 27158 щеплень. 
07 Квітня, 2021 р., 08:51
Дата святкування Всесвітнього дня здоров’я приурочена дню створення Всесвітньої організації охорони здоров’я, відомої нам під абревіатурою «ВООЗ», а точніше дню прийняття статуту цієї організації. Статут ВООЗ було прийнято сьомого  квітня 1948 року, тоді ж, на першій сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров´я. «Буде здоров’я - решта все, додасться», - так звучить це багатовікове спостереження.
06 Квітня, 2021 р., 15:22
Розширена нарада з керівниками управлінь, відділів, служб райдержадміністрації а також регіональних представництв різних органів державної влади відбулось сьогодні , 06 квітня, в конференц-залі будинку рад та райдержадміністрації. Голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк представив керівникам районних служб своїх заступників  - Володимира Васильовича Скалія, Михайла Анатолійовича Мургу та Ганну Аркадіївну Сінчак. Керівник апарату Тетяна Найда довела до відома присутніх на нараді зміни у структурі апарату, управлінь,відділів та служб райдержадміністрації. Кожен з керівників окреслив нагальні проблемні питання в роботі тих чи інших служб, зокрема ті, що пов´язані з реформуванням окремих структур в межах укрупненого Тульчинського району. Заступник голови Володимир Скалій наголосив на тісній співпраці районних служб та підрозділів райдержадміністрації задля єдиної мети – добробуту громадян, що мешкають в Тульчинському районі. Підсумовуючи, Олександр Гаврилюк побажав учасникам наради плідного робочого тижня.
06 Квітня, 2021 р., 11:37
05 квітня 2021 року відбулась апаратна нарада за участю  голови райдержадміністрації Олександра  Гаврилюка, заступників голови Володимира Скалія та Ганни Сінчак, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, начальників: управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, спеціалістів апарату райдержадміністрації. Відкрив та вів нараду голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк.Керівник апарату райдержадміністрації Т.Найда  поінформувала про кадрові питання в апараті райдержадміністрації. Голова райдержадміністрації О.Гаврилюк заслухав керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, які доповіли про стан справ та інформували про виконані завдання, які виникали протягом попереднього робочого тижня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь