ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Квітня, 2021 р., 14:22
  У четвер, 22 квітня, Голова ОДА Сергій Борзов здійснив робочу поїздку до Жмеринського району, де ознайомився із перебігом ремонтних робіт в приймальному відділенні Жмеринської районної лікарні.
23 Квітня, 2021 р., 13:52
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2021 року № 277 “Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України” повідомляємо, що до 1 вересня 2021 року Пенсійний фонд України проведе перший конкурс для відбору організацій, які здійснюватимуть виплату і доставку пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України. До його проведення виплату і доставку пенсій здійснюватиме АТ Укрпошта.
 
23 Квітня, 2021 р., 11:27
Одне з кращих приймальних відділень президентської програми «Велике будівництво».
23 Квітня, 2021 р., 09:50
  Цю партію, яку доставили до України ЮНІСЕФ та ВООЗ, використають для вакцинації пріоритетних груп, людей віком 65+ та тих, хто має отримати другу дозу вакцини AstraZeneca відповідно до визначеного інтервалу між першим та другим щепленням.
23 Квітня, 2021 р., 09:42
З метою реалізації функцій електронної демократії, забезпечення доступу українців до отримання публічних послуг онлайн, переходу до електронного документообігу, спрощення ведення бізнесу Міністерство цифрової трансформації України  спільно з партнерами запустили освітній серіал про електронний підпис.
23 Квітня, 2021 р., 09:33
За минулу добу в Україні проти COVID-19 було щеплено 16169 осіб. З них вакциновано першою дозою – 16169 людей, завершили вакцинацію (отримали дві дози) – 0 осіб.
23 Квітня, 2021 р., 08:55
Щоб поліпшити умови соціального захисту даної категорії осіб Мінсоцполітики представило наступні поступальні кроки:
23 Квітня, 2021 р., 08:46
Що таке електронний підпис? Електронна ідентифікація? Які характеристики кваліфікованого електронного підпису? Як переконатися в тому, що документ після підписання не було змінено? Сучасні технології пропонують багато можливостей для спрощення життя та гарантування безпеки. Але для початку потрібно розібратися в базовій термінології. Цим займемось у цій серії!
23 Квітня, 2021 р., 08:44
Світ, у якому ми живемо,  висуває досить суворі вимоги до людини: необхідно бути освіченою, активною, соціально адаптованою, професійно успішною, творчо реалізованою. Зрозуміло, що відповідати таким вимогам повною мірою може не тільки фізично, але й  психічно здорова людина. І якщо забезпечення фізичного здоров’я – це прерогатива медицини, то збереження та розвиток психічного здоров’я та соціального благополуччя особистості – основне завдання діяльності психологічної служби системи освіти, 30-річчя створення якої відзначається у 2021 році.   
23 Квітня, 2021 р., 08:44
Всесвітній день книги та авторського права відзначається щорічно 23 квітня, починаючи з 1996 року. Рішення про святкування було проголошено на 28-й сесії ЮНЕСКО 15 листопада 1995 року й прийнято з метою просвіти, розвитку усвідомлення культурних традицій, а також з урахуванням того, що книги є найбільшим засобом поширення знань, найбільш надійним способом їх збереження. Це  свято авторів, видавців, критиків, читачів  і всіх, хто  залишається за лаштунками книговидання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь