ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Квітня, 2021 р., 08:35
Шановні працівники кадрових служб!Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем кадровика!
26 Квітня, 2021 р., 16:39
26 квітня 2021р. під головуванням голови комісії, голови райдержадміністрації Олександра Гаврилюка  було  проведено засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС на якому були розглянутo питання «Про посилення заходів щодо запобігання та протидії масовим пожежам у природних екосистемах області в пожежонебезпечний період 2021 року» .
26 Квітня, 2021 р., 16:03
До відділу Тульчинське бюро правової допомоги досить часто звертаються громадяни з запитаннями щодо порядку та процедури приватизації декількох земельних ділянок одного цільового призначення.
26 Квітня, 2021 р., 16:02
ТОВ " Вінницягаз Збут" повідомляє ціну на природний газ з травня 2021 року
26 Квітня, 2021 р., 14:55
  28,29,30 квітня масово вакцинуватимуть людей віком 65+, незалежно від професії та підписаної декларації з сімейним лікарем. Охочих вакцинуватися запрошують записатися у чергу на щеплення проти COVID-19 за місцем проживання у реєстратора пункту щеплення. Адреси та телефони тимчасових пунктів щеплень за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1AkvXo5iTgDE_YgpQ-L5KloA5LDEK_M5F/view?usp=sharing  Масова вакцинація відбудеться в рамках тестування можливостей національної системи вакцинації згідно затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12 квітня 2021 р. № 340-р «Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на період до 31 грудня 2021 року». Зазначимо, що частина партії AstraZeneca-SKBio (170 доз) буде використана у кінці травня для введення других доз тим, хто отримав щеплення вакциною AstraZeneca (Covishield) у кінці лютого цього року. Наразі на Вінниччині щеплюють трьома видами вакцин. Короноваком вакцинують маломобільне населення та опікунів. 28 -29 квітня китайською вакциною щеплюватимуть освітян та працівників шкіл, які залучені до проведення ЗНО. Comirnaty використовується для щеплення співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Державної прикордонної служби. Також мобільні бригади продовжать вакцинувати співробітників та підопічних спеціалізованих закладів догляду.
26 Квітня, 2021 р., 14:07
Метою стратегічної сесії було об’єднання зусиль усіх відомств для протидії домашньому насильству.
26 Квітня, 2021 р., 14:04
26 квітня 2021 року відбулась онлайн нарада з питань проведення призову громадян України на строкову військову службу. Відкрив та вів засідання заступник голови облдержадміністрації, голова Обласної призовної комісії  Сергій Здітовецький. В районній студії учасниками засідання були голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк,  голова районної призовної комісії, заступник голови райдержадміністрації Михайло Мурга, заступник голови райдержадміністрації, голова резервного складу призовної комісії Володимир Скалій, голова мединої комісії Тульчинського РТЦК, завідувач поліклінічним відділенням КНП «Тульчинська ЦРЛ» Тульчинської міської ради Світлана Барбалюк, воєнні комісари територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки району.
26 Квітня, 2021 р., 12:39
Сьогодні, 26 квітня 2021 року відбулась апаратна нарада за участю заступників голови райдержадміністрації Володимира Скалія та Ганни Сінчак, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, начальників: управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, головних спеціалістів апарату райдержадміністрації. Відкрив та вів нараду голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь