ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Квітня, 2021 р., 12:53
Пріоритет надається людям найбільш похилого віку та людям, які мають неінфекційні хронічні захворювання. Зокрема, цукровий діабет, серцево-судинні захворювання, хвороби органів дихання та нирок.
28 Квітня, 2021 р., 12:50
Громадська ініціатива «За чесну та прозору митницю» пояснює економічні процеси контрабанди та розповідає про її негативний вплив на економіку та добробут громадян у відеоролику.
28 Квітня, 2021 р., 12:49
Відділ гуманітарного розвитку управління правового забезпечення та супроводу діяльності органів місцевого самоврядування апарату Тульчинської районної державної адміністрації інформує,  що з нагоди відзначення 30 річниці незалежності України,  Інститутом політико-правових та релігійних досліджень при підтримці  Міністерства молоді та спорту України  оголошено Національний конкурс творчих робіт (есе) «Шлях розвитку сучасної української культури. Погляд молоді».
28 Квітня, 2021 р., 10:37
Під час робочої поїздки до Херсонської області Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо безпекової ситуації на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією Криму, а також у Херсонській, Запорізькій, Одеській, Миколаївській та Донецькій областях.
28 Квітня, 2021 р., 10:34
Є багато свят, які люблять зустрічати українці. Але одним з головних є весняне свято – Великдень. На Великодні свята відбуватимуться богослужіння у великій кількості храмів. В ці святкові дні культові заклади відвідає велика кількість людей, серед яких буде багато людей похилого віку  а також дітей.
28 Квітня, 2021 р., 10:31
28 квітня 2021 року  відбулось обласне онлайн-засідання за участю директорів департаментів, управлінь та служб області, голів райдержадміністрацій. Відкрив та вів засідання заступник голови облдержадміністрації Сергій Здітовецький. В районній студії учасником засідання був заступник голови райдержадміністрації Володимир Скалій та начальник відділу архітектури, просторового розвитку та житлово-комунального господарства апарату райдержадміністрації Микола Шевчук.
28 Квітня, 2021 р., 09:58
#великебудівництво_вінниччина #вінницький_район Дорога до «Медмістечка». Сьогодні це ще й важлива дорога для «швидкої допомоги». Саме нею везуть «ковідних» хворих до обласного Клінічного Центру інфекційних хвороб.
28 Квітня, 2021 р., 08:39
28 квітня в Україні, відповідно до Указу Президента України № 685/2006 від 18 серпня 2006 року, щороку відзначається Всесвітній день охорони праці. Вшановуючи пам'ять загиблих на виробництві, ми хочемо нагади суспільству, що найвища цінність людини - це життя та здоров’я. І їх захист потребує чималих зусиль. Бережіть себе та тих, хто працює поруч з вами! Пам’ятайте, що дотримання законодавства у сфері охорони праці та розвиток охорони праці є запорукою збереження життя та здоров’я кожного.
27 Квітня, 2021 р., 17:00
Сьогодні, 27 квітня 2021 року відбулась 7 сесія (ІІ пленарне засідання) 8 скликання Шпиківської селищної ради, в роботі якої взяли 23 депутати, опрацьовано 42 питання порядку денного.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь