ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Травня, 2021 р., 15:03
Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» проводиться Мінрегіоном з метою залучення регіональних ЗМІ до всебічного висвітлення процесів децентралізації.
06 Травня, 2021 р., 14:10
Розпочалася зустріч Президента України Володимира Зеленського та Державного секретаря Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкена, який відвідує Україну.
06 Травня, 2021 р., 12:27
14 квітня 2021 року постановою Кабінету Міністрів України № 420 затверджено «Зміни, що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України», якими посилюється адресність надання житлових субсидій для забезпечення державної соціальної підтримки населенню та здійснення заходів ефективного і раціонального використання бюджетних коштів.
06 Травня, 2021 р., 12:13
Ситуація із захворюваністю на коронавірусну хворобу COVID-19 в Україні покращується, але необхідно прискорювати темпи вакцинації. Про це йшлося під час традиційної селекторної наради щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19, яка відбулася під головуванням Президента України Володимира Зеленського.
06 Травня, 2021 р., 12:10
На жаль, біда в сім'ю іноді  вривається зненацька, коли не очікуєш. У житті багато випадків, коли людина зранку, як завжди, з надією заробити на сім'ю пішла на роботу, а через нещасний випадок чи захворювання  втратила не те що заробіток, а й  здоров'я, нерідко й життя. Люди у відчаї шукають допомоги у роботодавця, влади, суспільства…
06 Травня, 2021 р., 11:56
Традиційними стали привітання воїнів АТО з Великодніми святами. Кожен українець повинен пам’ятати про тих, хто стоїть на сторожі нашого спокою та миру на передовій.
06 Травня, 2021 р., 11:56
За минулу добу в Україні проти COVID-19 було щеплено 24494 особи. З них вакциновано першою дозою – 24378 людей, завершили вакцинацію (отримали дві дози) –  116 осіб. 
06 Травня, 2021 р., 08:50
Він - єдиний із мостів у тій місцевості, який не підірвали нацисти під час Другої Світової війни. Жителі Могилів-Подільської громади просили відремонтувати проблемний міст свого голову Геннадія Глухманюка. Він просив мене посприяти у цьому. І вже місяць, як дорожники приступили до ремонту мосту. Дорогу там теж розширюють.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь